Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Тримай себе в руках: як не переїсти за святковим столом
commentss НОВИНИ Всі новини

Тримай себе в руках: як не переїсти за святковим столом

Забувши про всі дієти світу в цю ніч ми починаємо поглинати неймовірну кількість різноманітних салатів, гарнірів і гарячих страв

24 грудня 2020, 15:22
Поділіться публікацією:

Новорічну ніч усі чекають не тільки для того, щоб отримати подарунки та загадати бажання, але також для того, щоб спробувати нові салати, страви та напої. Але якось при цьому не переїсти, щоб всю святкову ніч відчувати себе відмінно.

Тримай себе в руках: як не переїсти за святковим столом

Як не переїсти за святковим столом. Фото: unsplash

Найголовніше правило — не мучити себе голодом весь день 31-го числа. Тому що ввечері ви почнете їсти все, що буде в полі вашого зору. Краще протягом дня зробити собі кілька легких перекусів, щоб почуття голоду не переслідувало вас весь день.

Друге правило — їсти бажано маленькими порціями. Не налітати на все і відразу, а поступово пробувати одне за іншим. Також краще відмовитися від жирної і важкої їжі, щоб потім не виникло відчуття тяжкості в шлунку.

Коли справа доходить до солодкого, то не поспішайте до нього приступати якщо вам цього поки не хочеться. Навіть якщо гості вже кричать, що пора нести торт. Краще за цей час трохи потанцювати або порухатися, щоб потім насолодитися смачним шматочком. А не їсти його через силу, тому що у вашій родині так заведено.

Крім цього, потрібно вміти красиво і ввічливо відмовляти. Якщо друзі або родичі почнуть наполягати на тому, щоб ви з'їли ще шматочок, то пам'ятайте, що зайві кілограми дістануться саме вам. Тому посміхніться, подякуйте, але відмовтеся.

Сідаючи за новорічний стіл, ви повинні чітко розуміти, чому вам не слід переїдати. Наприклад, ви записалися в басейн або збираєтеся скоро на відпочинок. Якщо у вас буде мотивація, щоб не переїдати, то ви зможете зробити це досить просто.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як не поправитися після новорічних свят. Не за горами новорічні свята, а значить ймовірність набрати пару зайвих кілограмів в рази збільшується. Однак не поспішайте переживати з цього приводу, адже кваліфікований лікар-дієтолог, гастроентеролог Нурія Діанова знає спосіб, який допоможе цього не допустити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини