Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Три причини додати лляне масло в свій раціон
commentss НОВИНИ Всі новини

Три причини додати лляне масло в свій раціон

Лляна олія вважається однією з найкорисніших

31 березня 2021, 21:55
Поділіться публікацією:

Лляна олія — важливий і незамінний продукт для здоров'я, її регулярне вживання нормалізує роботу всього організму. Експерти назвали три основні причини, згідно яких ця олія обов'язково повинна бути у вашому раціоні.

Три причини додати лляне масло в свій раціон

Лляна олія (фото з відкритих джерел)

Здорове серце

Ставтеся дбайливо до здоров'я свого серця і зробіть усе можливе, щоб мінімізувати ризик розвитку серцево-судинних захворювань у майбутньому. У цьому вам допоможе лляна олія, в складі якої висока концентрація омега-3 та омега-6 жирних кислот, які збільшують еластичність судин і серцевого м'яза.

Міцний імунітет

На тлі пандемії коронавірусу міцна імунна система важлива, як ніколи. Крім ненасичених жирних кислот, лляна олія багата на вітаміни А, Е і С, а також антиоксиданти та цінні мінерали, які забезпечують захист імунітету. Крім того, лляне насіння володіє сильними протизапальними властивостями, які допомагають у боротьбі з вірусними інфекціями.

Гарна шкіра

Навіть якщо нині захист від вірусів — основне завдання, про красу і молодість шкіри забувати не можна. Завдяки все тому ж вітаміну Е й антиоксидантам лляна олія підвищує еластичність шкіри, живить її зсередини та уповільнює процеси старіння.

Нагадаємо, що оливкова олія здатна полегшити симптоми та зупинити розвиток варикозного розширення вен на початкових стадіях. З її допомогою поліпшується кровообіг у ногах, зменшується біль і набряклість.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що людям, які страждають від гіпертонії (підвищеного тиску), варто вживати гарбузову олію. Вона має низку корисних властивостей, зокрема, приводить показники артеріального тиску в норму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини