Головна Новини Здоров'я народна медицина Як оливкова олія допомогає вилікувати варикоз
commentss НОВИНИ Всі новини

Як оливкова олія допомогає вилікувати варикоз

Оливкова олія прибере неприємні симптоми

27 січня 2021, 08:50 comments2738
Поділіться публікацією:

Варикозне розширення вен є досить поширеною проблемою, причому не тільки серед людей похилого віку. І, щоб полегшити симптоми та зупинити розвиток захворювання на початкових стадіях, експерти радять використовувати оливкову олію. Як вона працює?

Як оливкова олія допомогає вилікувати варикоз

(фото з відкритих джерел)

Фахівці відзначили, що при варикозному розширенні вен люди зазвичай скаржаться на втому і важкість у ногах, особливо ввечері. На початкових стадіях проблему можна визначити по венах на гомілках, тому що вони набухають, а самі ноги набрякають і починають нити. І чим більше запускати захворювання, тим серйозніше будуть наслідки.

Для полегшення симптомів і уповільнення запального процесу експерти рекомендують використовувати оливкову олію — вона вважається одним з найбільш ефективних натуральних засобів лікування варикозу. З її допомогою поліпшується кровообіг в ногах і зменшується біль і набряклість. Крім того, оливкова олія легко вбирається в шкіру, вона очищає весь організм і забезпечує його корисними жирними кислотами омега-3.

Отже, перед сном потрібно злегка нагріти оливкову олію, вимити ноги водою і круговими масажними рухами у напрямку знизу-вверх втирати масло в шкіру гомілок, приділяючи увагу уражених місць. Залиште засіб на ногах, а вранці змийте прохолодною водою. Повторювати процедуру потрібно кожен день, поки не помітите поліпшення.

Крім того, не варто забувати про лікувальну фізкультуру, відвідування басейну і зручне взуття.

Нагадаємо, що вживання оливкової олії допомагає запобігти онкологічному захворюванню.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що іспанські вчені провели дослідження і з'ясували, що оливкова олія ефективно очищає артерії й підсилює позитивну дію "хорошого" холестерину в крові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини