Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Три поєднання продуктів, які шкодять здоров'ю
commentss НОВИНИ Всі новини

Три поєднання продуктів, які шкодять здоров'ю

Ці продукти краще не поєднувати

18 березня 2021, 17:35
Поділіться публікацією:

Організм людини потребує правильно збалансованого харчування, але навіть поєднання найкорисніших продуктів може викликати дискомфорт у шлунку та інші порушення. Від яких "харчових дуетів" краще відмовитися?

Три поєднання продуктів, які шкодять здоров'ю

Найшкідливіші поєднання продуктів (фото з відкритих джерел)

Огірки та помідори

Здавалося б, ці овочі дуже гармонійно поєднуються, адже не дарма салати з їхнім додаванням такі смачні, але не все так просто. Огірки та помідори не рекомендується вживати разом через те, що вони мають різний час перетравлення. Такий тандем овочів може викликати нудоту, метеоризм, болі у шлунку. Крім цього, у складі огірків є фермент, який руйнує в помідорах вітамін С.

Пиво і солоні горішки

Солоні горішки — одна з найпопулярніших закусок під пиво, але краще уникати такого поєднання. Горішки підсилюють спрагу, тому пива ви можете випити набагато більше, ніж планували. Не варто забувати, що цей напій має сечогінний ефект, а тому швидко виводить із організму рідину, що загрожує зневодненням.

Хот-дог і картопля фрі

Ці продукти й окремо один від одного дуже шкідливі. У складі хот-дога — перероблене м'ясо, в якому повно консервантів, натрію (солі) і канцерогенів. Булочка здебільшого готується із білої муки, яка підвищує рівень цукру у крові, часто є калорійною. При смаженні картоплі в маслі також утворюються шкідливі канцерогени, а трансжири, які теж потрапляють у нього із масла, здатні закупорювати артерії. Також у ній величезна кількість солі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що варто обмежувати в раціоні продукти, які заважають вам отримати плоский живіт. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини