Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Три кроки, щоб зробити щоранку добрим
commentss НОВИНИ Всі новини

Три кроки, щоб зробити щоранку добрим

Як слід проводити ранок, щоб зберегти та примножити красу, здоров'я та бадьорість

16 листопада 2021, 04:25
Поділіться публікацією:

Як зустрінеш день, так його й проведеш. Ось чому дуже важливо починати ранок правильно! Як слід проводити ранок, щоб зберегти та примножити красу, здоров'я та бадьорість, пише lifehacker.

Три кроки, щоб зробити щоранку добрим

Дівчина (фото з відкритих джерел)

Склянка теплої води

Найкращий спосіб очистити свій організм і запустити метаболізм зранку – випити склянку теплої води. У мережі часто радять випивати воду з лимоном, але все ж таки це не найкраща ідея. Не забувайте, що лимонна кислота на голодний шлунок – шлях до гастриту.

Мінімум прийняття рішень

Щоб продуктивніше провести свій ранок, подумайте, які рішення ви зможете щодня приймати автоматично. Ось кілька простих дій, які вам допоможуть: вибрати вбрання перед сном, є на сніданок те саме, встати раніше, щоб уникнути пробок.

Приємні справи на ранок

Подумайте, які справи заряджають вас енергією. Наприклад, ви любите читати, але не знаходите цього часу протягом дня. Або ви давно хотіли робити вранці в душі сухий масаж, а не вибігати із ванної через п'ять хвилин. Навчитися особі гімнастики. Медитувати.

Нагадаємо, кишечник — орган травної системи, який відповідає за багато функцій в організмі. І щоб він працював без збоїв, раціон потрібно збагачувати правильними продуктами. Дієтолог Емі Гудсон зазначила, що одним із найкращих продуктів для цього органу є вівсянка. Фахівець рекомендує вранці вживати вівсяну кашу, тільки натуральну, а не "швидке приготування". У складі продукту є багато клітковини, що діє як пробіотик, допомагаючи підтримувати нормальну мікрофлору кишечника. Вівсянку можна доповнити горіхами та ягодами, які багаті на вітаміни та корисні речовини. Дослідники довели, що вівсяна каша також містить бета-глюкани, які мають протизапальні властивості і допомагають запобігати серйозним захворюванням, у тому числі і онкологію. Ці речовини збільшують кількість корисних бактерій у кишечнику, покращуючи тим самим роботу імунної системи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини