Головна Новини Здоров'я дієта і харчування ТОП-5 весняних овочів, що допоможуть схуднути
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 весняних овочів, що допоможуть схуднути

Звичайна редиска може допомогти у боротьбі із зайвими кіло

6 березня 2021, 23:47
Поділіться публікацією:

Весняна пора — прекрасний час, аби спробувати відрегулювати власну фігуру. Погодьтеся, рідко можна "вийти із зими" без зайвих двох-трьох кілограмів, які набрали за свята. Утім навесні з’являється все більше натуральних овочів, а п’ять із них — незамінні при бажанні схуднути. Як повідомляє Times of India, додати їх у свій раціон буде зовсім просто.

ТОП-5 весняних овочів, що допоможуть схуднути

Редиска допоможе схуднути. Фото із відкритих джерел

1. Буряк

Цей овоч можна споживати в будь-якому вигляді: робити сік, додавати сирими в салат або варити чи запікати в духовці. Буряк багатий на калій та антиоксиданти, також у ньому чимало заліза. Клітковина, що міститься у буряці, допомагає роботі кишечника. Крім того, овоч низькокалорійний, що в першу чергу важливо для реального схуднення.

2. Редиска

Прийшла весна — на наших городах (та прилавках магазинів / ринків) з’явилася редиска. В ній багато води та мало калорій, але при цьому людина відчуває себе ситою після їжі. Найкраще редиску їсти цілою або в зеленому салаті. Також кілька скибочок овочу можна додати до свого бутерброда. До того ж, редиска дозволяє регулювати рівень холестерину в крові.

3. Шпинат

Звичайно, більшість українців із нетерпінням чекають весни, аби включити в свій раціон побільше зелені. Шпинат — один із найбагатших серед своїх "родичів" на клітковину, залізо, вітаміни А, С і К. Також шпинат "спостерігає" за рівнем цукру у нашій крові та регулює тиск. Його можна додавати у сирі салати або ж варити.

4. Горох

У цьому виді бобових надзвичайно багато білку, який рекомендують вживати тим, хто знаходиться на дієті. У горохові дуже мало жирів, тож його можна вживати навіть не під час основного прийому їжі, а в перерві між ними. Наприклад, як швидкий перекус між сніданком та обідом.

5. Цвітна капуста

Це один із найбільш поживних овочів на нашій кухні. Низька кількість вуглеводів повністю компенсується багатством клітковини, мікроелементами, вітамінами В, К, С, фолієвої кислоти та деякими мінералами. Між іншим, цвітна капуста популярна у тих, хто дотримується спеціальної "кето-дієти". А ще цей овоч допомагає зміцнюватися імунітету, що, погодьтеся, під час коронавірусної пандемії доволі важливий аспект.

Включіть ці овочі у свій раціон та радійте втраченим кілограмам.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, які овочі несуть більше шкоди, аніж користі.

Також на порталі можна дізнатися, який овоч вважається найкориснішим для наших серця та нирок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

8 березня 2021, 08:57

Натуральные сжигатели жира! За месяц -10 см в талии! Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини