Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Медики назвали найкорисніший овоч для серця і нирок
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики назвали найкорисніший овоч для серця і нирок

Цей овоч має всі сполуки, потрібні для здоров'я серцево-судинної та сечовидільної систем

16 лютого 2021, 16:05
Поділіться публікацією:

Правильне харчування — запорука міцного здоров'я. Аби підтримати нормальну роботу свого серця та нирок, медики рекомендують включити у свій раціон цвітну капусту. Про це повідомляє онлайн видання U-news.

Медики назвали найкорисніший овоч для серця і нирок

Названо овоч який зберігає здоров'я серця і нирок. Фото: ktk.kz

Цей овоч багатий на вітаміни: А, Е, С, Н, U, а також вітаміни групи В. Капуста насичує наше тіло багатьома мінералами — калієм, магнієм, натрієм, фтором та фосфором. Всі ці сполуки необхідні для нормальної роботи внутрішніх органів.

Завдяки корисним мікроелементам продукт позитивно впливає на серцево-судинну систему та перешкоджає згущенню жовчі і утворенню каменів в нирках.

Окрім того, цвітну капусту потрібно вживати людям на дієті та тим, хто слідкує за своєю вагою. Овоч покращує метаболізм та має легкий проносний і сечогінний ефект.

Лікарі рекомендують вживати цвітну капусту при гіпертонії, проблемах з щитоподібною залозою, серйозних патологіях нирок.

З продукту можна приготувати безліч смачних та корисних страв. Кілька дієтичних та оригінальних рецептів можна знайти на нашому сайті.

Так, рекомендуємо ознайомитися з рецептами запеченої цвітної капусти від Наталі Портман, сендвіча з капусти з сиром та цвітної капусти з перцем і беконом.

Нагадаємо, що правильне харчування — основа здоров'я, тому якщо хочете підтримувати свій мозок в активному стані та запобігти деменції в майбутньому, тоді варто стежити за своїм раціоном. Від яких продуктів рекомендують відмовитися експерти, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше розповідав, чому варто пити каву з броколі. Відповідь на це питання дивіться тут.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини