Головна Новини Здоров'я дієта і харчування ТОП-5 інгредієнтів, які зроблять ваш салат максимально корисним
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 інгредієнтів, які зроблять ваш салат максимально корисним

Щоб салати дійсно принесли користь, дотримуйтеся декількох простих правил

7 жовтня 2020, 18:59
Поділіться публікацією:

Салати з овочів — це одна з основ правильного та якісного харчування. І щоб ваш організм зміг не тільки насититися, але і отримати користь, потрібно всього лише не забувати про декілька важливих правилах. Про це пише видання segodnya.

ТОП-5 інгредієнтів, які зроблять ваш салат максимально корисним

Як зробити корисний салат. Фото: pixabay

Оливкова олія — це мононенасичений жир, який точно не дасть вам набрати зайву вагу. До того ж, цей продукт дає нам приплив енергії і позитивно впливає на обмін речовин.

Оливкова олія не тільки є універсальною заправкою для салатів, але також підходить для приготування м'яса, риби і тушкованих овочів.

Базилік, петрушка, шпинат, листовий салат і кінза — це продукти, які наповнять ваш організм корисними вітамінами і мінералами. А хлорофіл в їх складі наситить киснем, зміцнить імунітет і прискорить метаболізм.

Біле куряче м'ясо, сир, яйця, риба і багато інших продуктів мають в своєму складі високий вміст білка. А як ми знаємо, протеїн і білок служать для нашого організму в якості будівельного матеріалу, тому що насичують всі клітини.

Овочі та фрукти обов'язково повинні стати основою будь-якого приготованого салату. Тоді ви зможете отримати максимальну користь для свого здоров'я.

А ось сухарики і грінки краще замінити горіхами, наприклад. Тому що цей продукт є джерелом потужних антиоксидантів і мікроелементів, які потрібні для нормальної роботи судин і серця.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як може нашкодити організму салат з огірків і помідорів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини