Рубрики
МЕНЮ
Любовь Блажко
Салати з овочів — це одна з основ правильного та якісного харчування. І щоб ваш організм зміг не тільки насититися, але і отримати користь, потрібно всього лише не забувати про декілька важливих правилах. Про це пише видання segodnya.
Як зробити корисний салат. Фото: pixabay
Оливкова олія — це мононенасичений жир, який точно не дасть вам набрати зайву вагу. До того ж, цей продукт дає нам приплив енергії і позитивно впливає на обмін речовин.
Оливкова олія не тільки є універсальною заправкою для салатів, але також підходить для приготування м'яса, риби і тушкованих овочів.
Базилік, петрушка, шпинат, листовий салат і кінза — це продукти, які наповнять ваш організм корисними вітамінами і мінералами. А хлорофіл в їх складі наситить киснем, зміцнить імунітет і прискорить метаболізм.
Біле куряче м'ясо, сир, яйця, риба і багато інших продуктів мають в своєму складі високий вміст білка. А як ми знаємо, протеїн і білок служать для нашого організму в якості будівельного матеріалу, тому що насичують всі клітини.
Овочі та фрукти обов'язково повинні стати основою будь-якого приготованого салату. Тоді ви зможете отримати максимальну користь для свого здоров'я.
А ось сухарики і грінки краще замінити горіхами, наприклад. Тому що цей продукт є джерелом потужних антиоксидантів і мікроелементів, які потрібні для нормальної роботи судин і серця.
Новини