Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Терміново до раціону: які продукти спалюють жир на животі
commentss НОВИНИ Всі новини

Терміново до раціону: які продукти спалюють жир на животі

Дієтолог Дженаед Броделл розповів, якими продуктами потрібно збагатити раціон, якщо хочете позбавитися вісцерального жиру на животі

27 січня 2022, 12:35 comments1016
Поділіться публікацією:

Щоб усунути вісцеральний жир, який утворюється навколо органів, потрібно переглянути свій раціон і зайнятися фізичними вправами. Дієтолог Дженаед Броделл розповів, які продукти сприяють його спалюванню на животі.

Терміново до раціону: які продукти спалюють жир на животі

Як спалити жир на животі (фото з відкритих джерел)

Жирна риба

Експерт радить додати в меню жирні сорти риби, наприклад, лосось, сардини або оселедець, тому що вони багаті на ненасичені жирні омега-3 кислоти, які мають кардіозахисні властивості. Часте вживання риб'ячого жиру також запобігає запаленню та знижує стрес, який є однією з причин набору зайвої ваги.

Квасоля

Боби містять багато клітковини, яка прискорює метаболізм і покращує травлення, забезпечуючи тривалий час почуття ситості. Тому регулярно вживайте квасолю, сочевицю, оскільки вони низькокалорійні та корисні для здоров'я.

Яйця

У яйцях міститься багато білка, який дарує відчуття ситості. Але краще вживати їх у вареному вигляді та з'їдати на сніданок разом з авокадо та шматочком сиру.

Йогурт

Фахівець зазначив, що у схудненні допомагає натуральний йогурт, без зайвих добавок, тому що в ньому є корисні бактерії, які допомагають нормалізувати роботу шлунково-кишкового тракту та позбавитися вісцерального жиру.

Авокадо

Ще один продукт з великим списком корисних властивостей, куди входить спалювання жиру в області живота. Вчені з'ясували, що авокадо справді допомагає зменшити обсяг талії, але це стосується лише жінок. Такий ефект у чоловіків виходячи з результатів експерименту не спостерігався.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що доктор медичних наук Кортні Д'Анджело назвала напій, який ефективно спалює жир у ділянці живота.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини