Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який напій ефективно спалює жир на животі
commentss НОВИНИ Всі новини

Який напій ефективно спалює жир на животі

Доктор медичних наук Кортні Д'Анджело назвала напій, який ефективно спалює жир у животі

10 січня 2022, 09:25 comments1656
Поділіться публікацією:

Чудо-напою, який би позбавив жиру в області живота, на жаль, не існує. Якщо хочете підкоригувати фігуру, тоді потрібно дотримуватися здорового харчування та займатися спортом. Однак є напій, який допоможе вам швидше досягти результату.

Який напій ефективно спалює жир на животі

Як спалити жир на животі (фото з відкритих джерел)

Лікар Кортні Д'Анджело зазначила, що плоского живота можна досягти за допомогою гарячого м'ятного чаю. У ньому низький вміст калорій, зате безліч вітамінів та корисних речовин, які знижують апетит та покращують обмін речовин в організмі. Ефірні олії м'яти стимулюють вироблення жовчі, в результаті травлення прискорюється.

А ще, за словами експерта, м'ятний чай має противірусну, антибактеріальну та протизапальну дію. Його вживання позитивно позначається на нервовій системі, тому що ефективно позбавляє від стресу і втоми. Також напій допоможе впоратися зі спазмами, проблемами шлунка та головним болем.

Нагадаємо, що вчені провели експеримент на лабораторних гризунах і довели, що апельсиновий сік сприяє схудненню. Річ у тому, що цитрусові містить нобілетін — флавоноїд, який допомагає ефективніше позбавитися зайвих кілограмів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що часте вживання авокадо позитивно впливає на весь організм, у тому числі на зайву вагу. Щоб не допустити появи жиру на животі та боках, бажано з'їдати один плід на день. Такі заходи стануть хорошою профілактикою збереження фігури на наступні 10 років.

Читайте також, що жир на стегнах та ногах збільшується, якщо людина протягом дня дуже мало рухається. І зайва вага тільки додаватиметься, якщо не дотримуватися правильного режиму харчування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини