Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Тепер це можливо: вчені розповіли, як скинути вагу уві сні
commentss НОВИНИ Всі новини

Тепер це можливо: вчені розповіли, як скинути вагу уві сні

Основний ефект буде відбуватися під час сну

8 січня 2021, 15:35 comments1135
Поділіться публікацією:

Багато людей для того, щоб скинути зайву вагу обмежують себе в певних продуктах харчування і регулярно займаються у фітнес-залі. Але японські вчені заявили, що скинути зайву вагу можна більш гуманним способом.

Тепер це можливо: вчені розповіли, як скинути вагу уві сні

як скинути зайву вагу уві сні (фото з відкритих джерел)

Фахівці в ході дослідження з'ясували, що регулярне вживання улуна — напівферментованого чаю, в складі якого багато вітамінів, ефірних олій і корисних сполук, прискорює обмін речовин і сприяє схудненню. При чому, основний ефект буде відбуватися під час сну.

Відомо, що чай улун поєднує в собі властивості як зеленого чаю — яскравий аромат, так і червоного — насичений смак. Професор Кумпея Токуяма розповів, що цей напій стимулює розщеплення жирів майже на 20% — це було доведено за допомогою експерименту. Фахівці довели, що улун впливав на жирові відкладення добровольців навіть в той час, коли вони спали. При цьому, негативних побічних ефектів від вживання цього чаю виявлено не було.

Варто відзначити, що улун міститься понад 400 видів корисних для організму людини хімічних сполук. Головні з них: сполуки поліфенолу, кофеїн, вітаміни С, D, E, K, B1, B6, B3, B12, кальцій, фосфор, залізо, йод, магній, селен, цинк, марганець та інші.

Нагадаємо, що червона ікра — один з найкорисніших морепродуктів, в складі якого багато унікальних жирних кислот омега-3. Фахівці довели, що вона сприяє схудненню.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американські експерти перерахували основні помилки, які допускають люди, які мріють скинути зайву вагу. Ці помилки можуть уповільнювати процес зниження зайвих кілограмів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини