Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Стало відомо, які продукти покращують якість крові
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, які продукти покращують якість крові

Експерти перерахували продукти, які варто додати до раціону, бо вони покращують якість крові

6 грудня 2021, 10:15
Поділіться публікацією:

Здоров'я та самопочуття людини залежать від багатьох факторів, одним з яких є якість крові. Щоб покращити цей показник, фахівці порадили додати до раціону такі продукти:

Стало відомо, які продукти покращують якість крові

Як покращити якість крові / Фото: depositphotos

Вода

Тіло на 90% складається з води, тому організм потребує нормального водного балансу. При перших симптомах варикозу або проблем із кров'ю, потрібно замислитися, чи достатньо ви вживаєте рідини щодня. Середня норма – 1 -1,5 літра.

Лляна олія

Продукт складається з поліненасичених жирних кислот, вітаміну Е та інших цінних речовин, які потрібні судинам, тому що вони відновлюють їхню еластичність.

Жирна риба

У жирних сортах риби багато вітамінів та мікроелементів, зокрема ненасичені жирні кислоти, які знижують "шкідливий" холестерин у крові, тим самим покращуючи роботу серцево-судинної системи.

Морська капуста

Дуже корисні для крові продукти, які містять йод. Одним із них є морська капуста. Її вживання зменшує в'язкість та підвищує тонус судин.

Хурма

У складі хурми багато антиоксидантів, а завдяки наявності флавоноїдів вона розріджує кров, перешкоджає утворенню тромбів, зміцнює судини та нормалізує рівень холестерину в крові.

Червонокачанна капуста

Експерти також радять звернути увагу на червонокачанну капусту, бо в ній багато калію, який є корисним для судин. А також вона покращує метаболізм та якість крові.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що через погану екологію та неправильний спосіб життя у людини в крові може накопичуватися багато токсинів, важких металів та інших речовин, які негативно впливають на загальний стан здоров'я. Що в таких випадках потрібно додати до раціону, щоб її очистити?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини