Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Скорочують життя: названо п'ять найгірших продуктів для сніданку
commentss НОВИНИ Всі новини

Скорочують життя: названо п'ять найгірших продуктів для сніданку

Дієтологи Кімберлі Даффі, Дана Елліс Ханнес та Кортні Д'Анджело розповіли, які продукти не бажано вживати на сніданок та чому

1 квітня 2022, 05:20
Поділіться публікацією:

Всі пам'ятають про те, що сніданок є головним прийомом їжі, тому що запускає обмінні процеси та підвищує рівень енергії. Але є продукти, які краще не вживати вранці, бо вони погано впливають на стан здоров'я.

Скорочують життя: названо п'ять найгірших продуктів для сніданку

Що не можна вживати на сніданок / Фото: goodfon

Дієтологи Кімберлі Даффі, Дана Елліс Ханнес та Кортні Д'Анджело назвали 5 продуктів, від яких слід відмовитися на сніданок:

Пластівці

Багато хто вважає за краще їсти вранці пластівці або "швидкі" каші, не підозрюючи про те, що їх регулярне вживання може спричинити низку захворювань. Річ у тому, що такий сніданок містить багато цукру та інших хімічних елементів, які можуть підвищити рівень енергії, а потім різко знизити його. В результаті людина почне відчувати дратівливість та голод.

Бекон

Експерт Кортні Д'Анджело не рекомендує на сніданок їсти бекон, тому що це м'ясо пройшло глибоку обробку, у ньому міститься багато солі та інших добавок, які негативно діють на серцево-судинну та травну системи.

Пончики та випічка

Під час ранкового прийому їжі варто відмовитися від випічки, тому що вона також багата на цукор, який підвищує рівень інсуліну в крові. Потім він різко падає і в людини спостерігається занепад сил. Крім того, щоденне вживання пончиків та іншої випічки може призвести до ожиріння.

Ковбаса

Дієтолог Кімберлі Даффі зазначає, що ковбаса також є переробленим м'ясом і її часте вживання може негативно позначитися на стані здоров'я. У складі ковбаси, а також шинки та сосисок, містяться нітрити, які погано впливають на багато систем організму.

Солодкі кавові напої

Експерт Дана Елліс Ханнес не рекомендує вранці захоплюватися солодкими кавовими напоями й знову ж таки вся проблема в цукрі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як снідати, щоб знизити рівень холестерину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини