Рубрики
МЕНЮ
Ольга Чародий
Кролятина вважається дієтичним легкозасвоюваним м'ясом. Вона рекомендована дієтологами як відмінний продукт з комплексом корисних поживних речовин.
Кролик (фото з відкритих джерел)
У тушці кроля є чіткий поділ між м'ясом і жиром, що дозволяє легко відокремити одне від іншого і знизити калорійність продукту.
Кролятина — дієтичне м'ясо. Енергетична цінність її в 2 рази менше, ніж у свинини, тому м'ясо рекомендовано в раціонах для зниження ваги.
Кролятина засвоюється на 90% — це найвищий відсоток.
Кролятина багата на всі необхідні людині амінокислоти.
Даний вид м'яса не викликає алергічної реакції.
Кролятина містить комплекс вітамінів групи В, магній, кальцій, фосфор, калій, залізо, і натрій, необхідні для здоров'я людини.
Нагадаємо, вчені з'ясували, що на ріст клітин раку впливає серин — амінокислота, яка бере участь у виробництві білків і міститься в таких продуктах, як м'ясо, риба, соєві боби, яйця. Вчені проведи експеримент з лабораторними гризунами, їх розділили на дві групи. Першу групу не обмежували в харчуванні, а другий — давали раціон з низьким вмістом серина. Результати показали, що у гризунів з другої групи зростання злоякісної пухлини сповільнилося.
Але при цьому, дослідники заявили, що у 30% людей, у яких був діагностований рак кишечника або підшлункової залози, відбулася мутація. Вона призвела до того, що пошкоджені клітини самі почали виробляти серин. Вона призвела до того, що пошкоджені клітини самі почали виробляти серин. У таких випадках, обмеження в їжі вже, на жаль, не показують бажаного результату.
Новини