Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Шість причин вживати овочевий бульйон
commentss НОВИНИ Всі новини

Шість причин вживати овочевий бульйон

Така їжа допоможе позбавитися токсинів і покращити травлення

23 лютого 2021, 18:20 comments1744
Поділіться публікацією:

Рецептів корисних страв існує чимало. Ба, більше — здорове харчування нині є окремим "культом" у значної частини населення планети. Цікаво тільки, чи справді всі прихильники такої їжі шукають у ній користь, чи, може, хтось просто женеться за популярністю? В будь-якому разі ми спробували підібрати для вас кілька однозначних причин почати частіше їсти овочевий бульйон.

Шість причин вживати овочевий бульйон

Овочевий бульйон дуже корисний. Фото із відкритих джерел

Спеціалісти The Health Site рекомендують варити напрочуд легкий супчик. Серед інгредієнтів вказується квасоля, цибуля, морква і часник. Для людей, які люблять більш насичений смак, пропонують додати помідори. Також не слід забувати про приправи — сіль та перець. Всі складові пропонують варити у воді близько години. Такий бульйон має одразу шість корисних дій.

1. Вимиває токсини. Овочевий відвар виводить із організму шкідливі токсини, допомагаючи організму засвоювати харчування ефективніше. Якщо їстимете бульйон щодня, відчуєте легкість та енергію.

2. Покращує травлення. Овочі багаті клітковиною, яка сприяє нормальному функціонуванню травної системи. Більше того, бульйон зменшить ризик печії та геморою.

3. Зміцнює ваші кістки.  Овочевий бульйон багатий на життєво важливі мінерали та кальцій,  які зміцнюють ваші кістки. Регулярне вживання такої легкої страви допоможе запобігти переломам кісток та остеопорозу.

4. Покращує ваш зір. Відвар із овочів містить значну кількість вітаміну А, який корисний для очей. Таким чином смачна їжа зможе допомогти зупинити "наступ" таких хвороб як катаракта чи глаукома.

5. Позбавляє зайвих кілограмів. Овочевий бульйон надовго лишає відчуття ситості. В результаті, ми рідше прагнемо їсти, через що організм не накопичує вагу.

6. Забезпечує здорову шкіру.  Овочевий бульйон завдяки значній кількості вітамінів допомагає запобігти появі прищів, вугрів та інших запалень шкіри. Та й загальний вигляд шкіри також покращиться.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що вчені назвали найкорисніший для серця і нирок овоч.

Також на порталі можна дізнатися, який популярний овоч допомагає активно знизити холестерин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини