Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Щоб не боліла голова: який вид алкоголю краще не пити на Новий рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Щоб не боліла голова: який вид алкоголю краще не пити на Новий рік

Починати 2021 рік краще не з важкого похмілля, а з ясних думок наступного дня

22 грудня 2020, 16:45
Поділіться публікацією:

Зовсім скоро українці зустрічатимуть Новий рік, тому вже починають готуватися до сімейного свята: купувати подарунки близьким, складати меню і, звичайно ж, вибирати алкоголь, який буде на новорічному столі. Адже, що тут таїти, алкоголь — друге центральне "блюдо" після олів'є.

Щоб не боліла голова: який вид алкоголю краще не пити на Новий рік

Який вид алкоголю краще не пити на Новий рік. Фото: unsplash

Є категорія людей, які після символічного келиха шампанського, віддають перевагу своєму улюбленому виду алкоголю. Однак, виявляється, є такі спиртні напої, про які краще забути в новорічну ніч. Інакше, на ранок доведеться зіткнутися з небажаними і не дуже приємними наслідками.

Відповідно до думки експертів, найнебезпечнішими для здоров'я людини є портвейн і херес. Тому якщо ви любите побалувати себе цими напоями, то з ними слід бути максимально обережними, або зовсім від них відмовитися на Новий рік.

В такому випадку, і голова не буде розколюватися вранці, і думки будуть ясними. Хоча найголовніше при вживанні будь-якого виду спиртного — правильна доза випитого.

Додамо, що експерти рекомендують на один келих алкоголю випивати склянку чистої води. Це допоможе організму краще його перетравлювати та не допустити похмілля на наступний день.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, названо найнебезпечніший алкогольний напій. У сучасному світі є настільки багато різних видів алкогольних напоїв, що ненароком можна сильно помилитися у виборі, що призведе до негативних наслідків вранці. Однак існує серед усього розмаїття напій, від якого у людини точно з'явиться сильне похмілля. Так, сомельє з Великобританії Марко Кастеланеллі заявив, що з просекко варто бути дуже обережними.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини