Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Що потрібно з'їсти на ніч, щоб худнути уві сні
commentss НОВИНИ Всі новини

Що потрібно з'їсти на ніч, щоб худнути уві сні

Лікар-ендокринолог Анжеліка Чиж розповіла, які продукти можна їсти на ніч і при цьому худнути

31 липня 2021, 01:15
Поділіться публікацією:

Багато людей, які стежать за своєю фігурою, відмовляються від вечірніх прийомів їжі, обмежуючись однією склянкою кефіру. Але лікар ендокринолог Анжеліка Чиж відзначила, що деякі продукти можна їсти на ніч і вони допоможуть вам схуднути.

Що потрібно з'їсти на ніч, щоб худнути уві сні

Як схуднути під час сну / Фото: Getty Images

Фахівець розповіла, щоб домогтися такого ефекту, потрібно дотримуватися двох основних принципів. Перший полягає в тому, щоб перед сном з'їдати 2 білки відвареного курячого яйця, а другий каже, що потрібно лягти спати до 22.00.

Ендокринолог пояснила, що до 12 ночі в організмі відбувається вироблення соматотропного гормону, який і спалює жир. І якщо дотримуватися цих принципів, то вранці ваги покажуть на 300 грамів менше.

Також Чиж підкреслила, що навіть при самій жорсткій дієті не можна обмежувати певний ряд продуктів, щоб організм не піддавався серйозному стресу. В першу чергу, в раціоні повинні бути білки, їх можна знайти в рибі, нежирному м'ясі, яйцях, а також не забувайте про клітковину (овочі, зелень, фрукти). Плюс до всього, стежте за своїм водним балансом.

Нагадаємо, що багато людей в процесі схуднення відмовляються від макаронних виробів, вважаючи, що вони лише додають вагу. Але лікар-дієтолог Анжеліка Дюваль не зовсім згодна з цим твердженням, оскільки завжди важливо вибирати якісні макарони.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що багато жінок намагаються скинути зайву вагу, тому сідають на жорсткі дієти, не усвідомлюючи, наскільки це небезпечно для здоров'я. Австралійський дієтолог Сьюзі Баррел розповіла, як схуднути, дотримуючись всього декількох ранкових звичок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

1 серпня 2021, 08:44

БАДы для похудения, США. Комплексный подход. Заказывай здесь https://dnsp.com.ua/g22692779-poka-boka-bad

Правдоруб

31 липня 2021, 02:55

Кстати, волшебной таблетки похудеть нет! Это развод для ленивых лохов. Есть конечно типа спортивные жиросжигатели которые применяются вместе с тренировкой но это средство ещё называют прощай здоровье печень и почки. Если ты ленивое существо то тебе ничего не поможет, а если нет то поднимай булки и действуй.

Правдоруб

31 липня 2021, 02:52

Диета и все попытки похудения без каждодневных физических упражнений как зарядка хотя бы утро/вечер, а кроме всего прочего 2-3 посещения тренажорки начиная с кардио и продолжая силовыми снарядами - без этого время потрачено впустую!!! И ещё важный момент отказаться полностью от хлеба, мучного, пирожных, конфет и сахара процентов так на 100% и через три месяца вы себя не узнаете. Правда первые 1-2 недели будет тяжеловато и результаты практически не заметы но потом все лучше и лучше...


Новини