Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтолог розповіла, чи можна їсти макарони при схудненні
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтолог розповіла, чи можна їсти макарони при схудненні

Лікар-дієтолог Анжеліка Дюваль розповіла, в чому полягає користь макаронної дієти для організму

27 липня 2021, 12:20
Поділіться публікацією:

Багато людей в процесі схуднення відмовляються від макаронних виробів, вважаючи, що вони лише додають вагу. Але лікар-дієтолог Анжеліка Дюваль не зовсім згодна з цим твердженням, оскільки завжди важливо вибирати якісні макарони.

Дієтолог розповіла, чи можна їсти макарони при схудненні

В яких випадках макарони допомагають схуднути (фото з відкритих джерел)

За словами експерта, необхідно детально ознайомитися з інформацією, вказаною на пачці макаронних виробів. Купувати потрібно тільки продукт, зроблений з борошна твердих сортів пшениці грубого помелу (категорія А), тоді його вживання принесе користь організму і допоможе позбавитися від зайвої ваги.

Якщо ж при варінні макарони стають схожими на кашу, то краще виключити їх зовсім з раціону, тому що в них набагато більше шкоди, ніж користі для організму.

Дієтолог також зазначила, що продукт слід вживати до 16.00, щоб не навантажувати роботу підшлункової залози. Тобто, краще макаронами обідати, поєднуючи їх зі свіжими або тушкованими овочами. Така їжа не зашкодить фігурі, а навпаки, зробить її більш стрункою.

До слова, ГІ (глікемічний індекс) макаронних виробів нижче, ніж у хліба, картоплі та білого рису, тому під час схуднення цей продукт не обов'язково повністю виключати з раціону.

Нагадаємо, вживання в їжу продуктів з високим вмістом глютену (білого хліба, макаронних виробів і випічки) з раннього віку може в кінцевому підсумку призвести до його непереносимості.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що макарони — простий і доступний продукт, з якого можна приготувати безліч смачних страв, при чому швидко і легко. Представляємо вам рецепт макаронів з сиром і хрусткою крихтою, який точно порадує вас чудовим смаком і ароматом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

30 липня 2021, 07:32

БАДы для похудения, США. Комплексный подход. Заказывай здесь https://dnsp.com.ua/g22692779-poka-boka-bad


Новини