Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Що потрібно виключити з раціону, якщо мрієте про гарну талію
commentss НОВИНИ Всі новини

Що потрібно виключити з раціону, якщо мрієте про гарну талію

Експерти розповіли, які продукти необхідно виключити з раціону, якщо ви мрієте про гарну та струнку талію

20 квітня 2022, 06:35
Поділіться публікацією:

Якщо хочете підкоригувати фігуру та покращити стан здоров'я, тоді перегляньте свій раціон та виключіть з нього кілька продуктів. Яких саме?

Що потрібно виключити з раціону, якщо мрієте про гарну талію

Що не можна їсти, якщо хочете струнку талію / Фото: pixabay.com

Червоне м'ясо

Дієтологи відзначають, що краще відмовитися від вживання баранини, свинини та яловичини, бо це може обернутися зайвими кілограмами на талії. Але білок у раціоні дуже важливий, отримуйте його з курки, індички чи риби.

Цукор

Регулярне вживання цукру може спричинити ожиріння та інші серйозні проблеми зі здоров'ям. У зв'язку з цим необхідно обмежити його в раціоні. Якщо хочете струнку талію, тоді забудьте про цукерки та тістечка.

Алкоголь

Експерти кажуть, що помірне вживання алкоголю, наприклад, червоного вина, позитивно позначається на здоров'ї. Проте такі напої містять калорії, які можуть спричинити зайву вагу. Вживайте алкоголь у міру.

Сир

Різноманітність у сирних продуктах насичених жирів може позначитися там, де найменше хотілося б — на красі преса. Але, оскільки для деяких життя без сиру — це не життя, його можна вживати в міру або замінювати продуктами, які містять корисні жири, — лососем, сьомгою, олією, волоськими горіхами.

Продукти в упаковці

Їжа, яка пройшла тривалу обробку і зберігається в герметичних пакетах, може зашкодити організму через великий вміст солі, цукру та інших хімічних речовин. Щобільше, такі продукти містять трансжири, які можуть спричинити печію і стати причиною появи надмірної ваги.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що лікар Олена Малишева розповіла, які продукти необхідно додати до раціону, якщо ви хочете знизити вагу та стати стрункішими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини