Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Що потрібно їсти на сніданок, щоб швидко схуднути
commentss НОВИНИ Всі новини

Що потрібно їсти на сніданок, щоб швидко схуднути

Дієтолог Павло Шевченко розповів, яким має бути правильний сніданок для людей, які бажають схуднути

8 січня 2022, 08:35
Поділіться публікацією:

Якщо після новорічних свят ви хочете скинути пару зайвих кілограмів, тоді необхідно переглянути свій раціон. І особливу увагу приділіть сніданку. Дієтолог Павло Шевченко розповів, яких продуктів не має бути у ранковому меню.

Що потрібно їсти на сніданок, щоб швидко схуднути

Що потрібно їсти на сніданок / Фото: depositphotos.com

Фахівці насамперед рекомендують відмовитися від випічки. Замість пиріжків, млинців та круасанів вживайте більше свіжих фруктів, варіть каші, підсолоджувачі яких послужать сухофрукти.

"Перший прийом їжі повинен рясніти продуктами, багатими білками та повільними вуглеводами. Для їх перетравлення організму знадобиться багато часу та енергії. Завдяки цьому ви зможете спокійно дотягнути до обіду, не відчуваючи голоду", – каже дієтолог.

Також не варто забувати про клітковину та корисні жири. Овочі, в яких багато цих елементів, допоможуть нормалізувати травлення та прискорять метаболізм. І це найважливіша умова отримання стрункої талії.

Що має бути у тарілці? Тим, хто хоче швидко схуднути, дієтолог радить включити до раціону авокадо, яйця (омлет, пашот), вівсяну кашу, домашній йогурт, рисову кашу та фруктовий салат.

Плюс до всього, правильне харчування потрібно підкріплювати ще й щоденними фізичними навантаженнями. Робіть щоранку зарядку або вирушайте на пробіжку.

Нагадаємо, вчені із Британії визначили головного ворога схуднення, і це навіть не їжа. Цікаво те, що деякі речі виявляються сильнішими за будь-які дієти та голодування, і схуднути стає нереально.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який продукт потрібно вживати вранці, якщо ви хочете позбутися зайвих кілограмів.

Читайте також, який чай допомагає "запустити" процеси схуднення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини