Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Що не потрібно їсти на сніданок: поради дієтологів
commentss НОВИНИ Всі новини

Що не потрібно їсти на сніданок: поради дієтологів

Ці продукти ніяк не зможуть наситити вас і задати потрібний тон вашому дню

25 листопада 2020, 02:30
Поділіться публікацією:

Американські дієтологи запевняють, що те, що ви їсте на сніданок — задає тон на весь день. Тому експерти радять з відповідальністю поставитися до тих продуктів, які ви оберете вранці. Ось перелік того, з чого не бажано починати свій день:

Що не потрібно їсти на сніданок: поради дієтологів

ФОТО: З відкритих джерел

Бельгійські вафлі

На думку спеціалістів, це один з найбільш шкідливих для сніданку продуктів. У них міститься багато вуглеводів і цукру, і практично не міститься білка. А якщо врахувати те, що найчастіше до страви додають вершкове масло або якийсь сироп, то цей сніданок стає зовсім некорисним, і не зможе дати вам сил на весь день.

Смузі в пляшці

Експерти підкреслюють, що смузі в пляшках не мають нічого спільного з домашніми, натуральними коктейлями. Це тому, що компанії просто вичавлюють сік з фруктів і називають це "смузі". Вони не додають ніяких продуктів, що уповільнюють травлення, таких як насіння з високим вмістом клітковини або горіхову олію з вмістом корисних жирів.

Куплені мафіни

Мафін — це, по суті, торт, який був перейменований в продукт для сніданку. Вони не тільки зроблені з жахливих для вас, ретельно оброблених інгредієнтів і рослинних олій, але і містять велику кількість цукру.

Апельсиновий сік

Що відбувається з вашим тілом, коли ви п'єте апельсиновий сік? Ви отримуєте величезну кількість вуглеводів, які ніщо не допоможе перетравлювати повільно, особливо якщо ви поєднуєте сік з будь-якої іншою вуглеводною їжею в цьому списку.

Раніше "Коментарі" розповідали про звички, які допоможуть схуднути.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини