Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Що буде з організмом, якщо перестати їсти суп
commentss НОВИНИ Всі новини

Що буде з організмом, якщо перестати їсти суп

Експерти розповіли, які зміни можуть відбутися в організмі, якщо людина перестане їсти супи

27 листопада 2021, 19:10 comments1557
Поділіться публікацією:

Попри те, що супи є важливою складовою повноцінного харчування, багато людей відмовляються від їх вживання. Чим це загрожує?

Що буде з організмом, якщо перестати їсти суп

Що буде, якщо перестати їсти супи (фото з відкритих джерел)

Мабуть, всі з дитинства чули про те, що повноцінний обід обов'язково включає "перше", "друге" і "третє". Про користь супів для здоров'я сказано чимало, адже така страва покращує травлення, стимулює кровообіг та допомагає підтримувати водно-сольовий баланс в організмі.

Більш того, люди, переконані в користі супів, апелюють до того, що рідкі страви, приготовані з овочів, мають унікальні профілактичні властивості.

А ось їхні противники впевнені, що шкідливі властивості супів підносять їх корисні властивості. На їхню думку, рідина, яка розбавляє шлунковий сік під час їжі, негативно позначається на травленні. Наслідуючи таку точку зору, може здатися, що відмова від супів насправді не призведе до негативних наслідків. Проте гастроентерологи так не рахують.

На їхню думку, бульйони справді мають дивовижні властивості. Як мінімум, у них міститься безліч екстрактивних речовин. Деякі з них зміцнюють м'язову та хрящову тканину, деякі провокують вироблення жовчі, яка допомагає кишківнику вчасно виводити всі відходи з організму.

Без цього людина, яка не вживає супи, ризикує зіштовхнутися із запорами, бродінням і токсинами, які негативно позначаються загальному самопочутті.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що суп вважається дуже корисною для здоров'я стравою, але велике значення має процес його приготування, так і продукти, з яких він складається. Експерт зі здорового харчування Ізабель Сміт розповіла, що не варто додавати в суп, щоб не нашкодити організму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини