Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Що буде з організмом, якщо кожен день їсти курку
commentss НОВИНИ Всі новини

Що буде з організмом, якщо кожен день їсти курку

Куряче м'ясо містить в собі всі види амінокислот

28 лютого 2021, 07:35 comments1647
Поділіться публікацією:

Курка — дієтичний продукт, який користується великою популярністю. В її м'ясі міститься багато вітамінів і мінералів, необхідних організму. Дієтолог Юлія Бобейка розповіла, які зміни відбудуться в організмі, якщо вживати куряче м'ясо кожен день.

Що буде з організмом, якщо кожен день їсти курку

чи не шкідливо їсти м'ясо курки кожен день (фото з відкритих джерел)

Підуть зайві кілограми

У курки є багато корисних речовин, зокрема селен, кальцій і магній, які приводять у норму всі обмінні процеси. Також в цьому дієтичному м'ясі міститься амінокислота лейцин, яка допомагає ефективно спалювати жир, позбавляючи від зайвих кілограмів.

З'явиться бадьорість

Страви з курки допомагають відновлювати сили та енергію після хвороби, перевтоми або фізичних навантажень. Наприклад, дуже легким і смачним виходить курячий бульйон.

Покращиться стан шкіри та волосся

Експерт каже, що завдяки колагену, який міститься в м'ясі курки, покращиться стан шкіри — вона стане більш еластичною. Крім цього, стануть здоровішими ваше волосся і нігті.

Нормалізується робота серця

У курячому м'ясі також є магній, який зміцнює серцево-судинну систему і призводить всі показники (артеріальний тиск і рівень холестерину) в норму.

Активізуються захисні функції організму

Американські дослідники з'ясували, що при щоденному вживанні курки, зокрема бульйону, зміцнюється імунна система організму. Її опірність до вірусів істотно підвищується.

Нагадаємо, експерти розповіли, що часте вживання курячих яєць здатне запобігти розвитку хвороби очей.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як очистити куряче м'ясо від гормонів та антибіотиків. Експерти назвали три простих способи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини