Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Що буде з організмом, якщо їсти один раз в день
commentss НОВИНИ Всі новини

Що буде з організмом, якщо їсти один раз в день

Експерт по зниженню ваги Павло Ісанбаев розповів, якими наслідками для здоров'я загрожує всього один прийом їжі в день

31 серпня 2021, 19:05
Поділіться публікацією:

Як правило, режим харчування повинен складатися з трьох основних прийомів їжі й декількох перекусів протягом дня. І при правильному раціоні організм буде працювати як годинник. Але в іншому випадку, наприклад, коли людина їсть тільки один раз на добу, можуть виникнути проблеми зі здоров'ям.

Що буде з організмом, якщо їсти один раз в день

Що буде, якщо їсти один раз на добу (фото з відкритих джерел)

Експерт по зниженню ваги Павло Ісанбаев зазначив, що такий підхід до свого харчування не принесе нічого доброго ні самопочуттю, ні зовнішньому вигляду. При такому режимі людина починає зловживати перекушуваннями, а вони, в основному, складаються зі шкідливої їжі, зокрема фастфуду або солодощів. В такому випадку, не уникнути переїдання, яке спровокує набір зайвої ваги та інші проблеми зі здоров'ям.

Фахівець розповів, що якщо людина харчується один раз в день, то обсяг її порції набагато більше, а значить і ризик переїдання значно вище. А з часом організм звикає до такого режиму харчування і в результаті починають з'являтися порушення з боку травної системи, і в цілому погіршується самопочуття.

Якщо хочете запобігти подібним проблемам зі здоров'ям, то постарайтеся правильно харчуватися і робити свій раціон максимально корисним, різноманітним і збалансованим.

Нагадаємо, що лікар-нутриціолог Катерина Йенсен розповіла про кілька звички в харчуванні, які допомагають продовжити молодість.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що за даними Міністерства фінансів, в липні річна інфляція прискорилася від 9,5% до 10,2. Таких показників не відзначалося з 2018 року. Експерти стверджують, що українцям слід готуватися до того, що ціни не припинять своє зростання. Які продукти найбільше подорожчають восени.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини