Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Ще один продукт, який збільшує тривалість нашого життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще один продукт, який збільшує тривалість нашого життя

Це риба, в складі якої є багато селену

11 грудня 2020, 21:35
Поділіться публікацією:

Експерти раніше вже перераховували продукти, які збільшують тривалість нашого життя, і тепер в цьому списку з'явився ще один продукт. Так, вони заявили, що риба-меч — це ефективний продукт для довгого життя.

Ще один продукт, який збільшує тривалість нашого життя

Продукт, який збільшує тривалість нашого життя. Фото: unsplash

У ній є велика кількість корисних речовин, які підтримують здоров'я органів людини. Також ця риба є джерелом селену — мікроелемента, який необхідний нашому організму. Він позитивно впливає на щитовидну залозу і серце. А крім цього, в цьому виді риби міститься багато вітаміну D, який корисний для кісток. Він є ключовим у формуванні кісткової тканини і підтримці імунної системи в тонусі.

Також в цьому корисному продукті можна знайти ейкозапентаєнову і докозагексаєнову омега-3 жирні кислоти, які є відмінною профілактикою серцево-судинних хвороб, благотворно впливають на тиск, знижують рівень холестерину, зменшують частоту скорочення серця і покращують еластичність судин.

Омега-3 жирні кислоти запобігають появі тромбів і закупорки артерій. А саме з цих причин настає передчасна смерть, і не тільки у людей похилого віку.

Але є в цьому продукті і істотний недолік — ртуть в складі, яка може негативно вплинути на мозок. Особливо небезпечною вона може бути для центральної нервової системи дитини, тому маленьким діткам, вагітним або годуючим жінкам не варто додавати рибу-меч в свій раціон харчування.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, продукти, які збільшують тривалість нашого життя. Фахівці перерахували декілька продуктів, які обов'язково повинні бути присутніми в нашому раціоні. Тому що ці продукти — джерело здорового життя і довголіття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий

11 грудня 2020, 22:05

ОЧЕРЕДНАЯ ЖЫДОВСКАЯ СКАЗКА ПРО ЗОЛОТОГО БЫЧКА....УРА,кому...))))))))))))))))))))


Новини