Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Розмаринове масло - відмінне знеболююче
commentss НОВИНИ Всі новини

Розмаринове масло - відмінне знеболююче

Рослина має яскраво виражені протимікробні, антисептичні та протизапальні властивості

11 грудня 2020, 19:38
Поділіться публікацією:

Медики визнали розмарин ефективним анестетиком. Розмарин вічнозелена рослина сімейства м'ятних. Його часто використовують як приправу і природного харчового консерванту.

Розмаринове масло - відмінне знеболююче

ФОТО: З відкритих джерел


Рослина має яскраво виражені протимікробні, антисептичні і протизапальні властивості. Також клінічні дослідження довели, що масло розмарину цілюще впливає на пам'ять людини, покращує когнітивні функції і підвищує концентрацію уваги. Крім цього, масло розмарину стимулює ріст волосся і може успішно застосовуватися у боротьбі з облисінням.


Також недавні дослідження довели, що масло розмарину зменшує больові відчуття і є відмінним знеболюючим як саме по собі, так і в комбінації з іншими анестетиками. І може успішно застосовуватися в медицині.


Нагадаємо, "Коментарі" писали, що  харчова цінність і насиченість оливкового масла давно обговорюється фахівцями в області харчування і фізіології, а що стосується його здатності проводити довголіття, то це питання було вперше піднято в 1959 році фізіологом Ансель Бендаміном Кізом. Професор порівняв харчування й показники здоров'я жителів острова Крит з харчуванням і здоров'ям жителів Фінляндії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://odessa.online/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини