Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Правильне харчування: які продукти повинні бути в раціоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Правильне харчування: які продукти повинні бути в раціоні

Ці продукти багаті на вітаміни і корисні речовини

15 жовтня 2020, 14:30
Поділіться публікацією:

Правильне харчування — один з найважливіших факторів, які визначають стан здоров'я. Американський дієтолог Барбара Куїнн перерахувала продукти, які варто додати у свій раціон, щоб збагатити організм вітамінами, і поліпшити самопочуття. Про це повідомляє видання Medikforum.

Правильне харчування: які продукти повинні бути в раціоні

Яблоки

У цих фруктах міститься багато харчових волокон, тому вони стимулюють апетит і покращують травлення. Найкраще, яблука вживати разом зі шкіркою, тоді користі буде набагато більше. Також регулярне вживання яблук сприяє зниженню глюкози та "поганого" холестерину.

Ягоди

Поповнити запас вітамінів в організмі можуть ягоди (свіжі, сушені, заморожені). У них багато активних сполук, які позитивно позначаються на роботі серцево-судинної системи.

Всі види капусти

Капуста обов'язково має бути присутня в раціоні, адже вона має цілу низку корисних властивостей. Вона стимулює метаболізм, очищає організм від токсинів, сприяє нормалізації холестерину, а також містить багато антиоксидантів.

Яйця

Цілісний яєчний білок має найвищу засвоюваність і вважається еталонним, щодо якого оцінюються всі інші білки. У складі яєць також є холін — органічна сполука, необхідна для розвитку пам'яті та поліпшення настрою.

Виноград

Цей фрукт містить велику кількість антиоксидантів, які захищають наш організм від шкідливого впливу навколишнього середовища і різних захворювань.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти небезпечні при застуді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини