Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять продуктів, які можна їсти в будь-який час доби
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять продуктів, які можна їсти в будь-який час доби

Ці продукти багаті на вітаміни і корисні речовини

16 грудня 2020, 15:00
Поділіться публікацією:

Більшість продуктів слід вживати в певний час доби, щоб вони швидше і легше засвоювалися, а також приносили організму максимальну користь. Але з будь-яких правил бувають винятки. Які продукти можна вживати, не дивлячись, на годинник?

П'ять продуктів, які можна їсти в будь-який час доби

які продукти можна їсти в будь-який час доби (фото з відкритих джерел)

Кефір

Експерти кажуть, що кефір, випитий вранці, прискорює метаболізм і насичує організм, перешкоджаючи переїданню. Також цей продукт можна вживати протягом дня або перед сном, тому що кефір низькокалорійний, він втамовує голод, а триптофан, який входить до його складу допомагає розслабитися і сприяє міцному сну.

Авокадо

Цей екзотичний фрукт містить багато вітамінів, цінних речовин, антиоксидантів, тому корисний в будь-який час доби. Вранці він допомагає запустити обмінні процеси в організмі й додає енергії, а ввечері — добре насичує, очищає організм від шлаків, зміцнює нервову систему, перешкоджаючи стресу і безсоння.

Броколі

Цей вид капусти також багатий на корисні вітаміни та мікроелементи, але при цьому броколі низькокалорійна, тому її можна вживати й вдень і ввечері, не переживаючи за свою фігуру. Капуста сприятливо діє на організм, зокрема заспокоює нерви та допомагає нормалізувати сон.

Груша

Дієтологи кажуть, що груша — фрукт, який можна вживати й вранці, й ввечері. Вона покращує роботу травлення, позбавляє від тяжкості та інших дискомфортних симптомів, а також очищає організм від шкідливих речовин.

Козиний сир

Цей продукт є хорошим джерелом білка, який легко і швидко засвоюється. Вранці кілька шматочків козячого сиру покращують травлення і додають сил. А з огляду на те, що цей сир низькокалорійний, його можна вживати й ввечері, не боячись зайвих кілограмів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти не можна їсти кілька днів поспіль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини