Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять звичок правильного перекусу, які допоможуть швидше схуднути
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять звичок правильного перекусу, які допоможуть швидше схуднути

Ці прості правила допоможуть вам швидше досягти мети по зниженню ваги

3 грудня 2020, 11:31
Поділіться публікацією:

Коли ви намагаєтеся схуднути, перекушування можуть або допомогти вам в цій справі, або навпаки перешкодити. Правильний вибір закуски може допомогти підтримувати активний метаболізм, стабільний рівень цукру в крові та запобігти переїданню під час наступного прийому їжі. Американські дієтологи запевняють, що якщо дотримуватися деяких правил під час перекусу, ви зможете швидше досягти результату по зниженню ваги.

П'ять звичок правильного перекусу, які допоможуть швидше схуднути

ФОТО: З відкритих джерел

1. Обирайте білок

Наступного разу, коли вам знадобиться корисний перекус, оберіть багату білком закуску, наприклад грецький йогурт або сир. Дослідження Університету Міссурі в Колумбії показало, що вживання закусок з високим вмістом білка в другій половині дня допомагає поліпшити якість дієти і контролювати апетит.

2. Вживайте низькокалорійні закуски

Якщо ви хочете перекусити між прийомами їжі, переконайтеся, що закуска не така калорійна, як ваш звичайний обід або вечеря. Фахівці рекомендують обрати перекус, що містить від 100 до 200 калорій.

3. Готуйте порції

Замість того, щоб бездумно жувати, поки не дійдете до дна упаковки, попередньо порціонуйте закуски в невеликі місткості, щоб не переїдати. Наприклад, мигдаль може бути однією із ваших улюблених страв, але ним занадто легко перекусити понад рекомендований розмір порції, коли ви голодні. Уникайте набору кілограмів, плануючи заздалегідь і обмежуючи свої порції з самого початку.

4. Пийте воду

Іноді ми приймаємо голод за спрагу і в підсумку споживаємо більше калорій, ніж потрібно. Дослідження, опубліковане в журналі Physiology & Behavior, показало, що учасники неадекватно реагують на спрагу, приймаючи їжу замість пиття понад 60% часу. Зменште свої шанси на споживання зайвих калорій, випивши велику склянку води. Якщо після вгамування спраги ви все ще голодні, дозвольте собі з'їсти трохи їжі.

5. Не відволікайтеся

Дослідження, опубліковане в журналі Appetite, показало, що коли ви відволікаєтесь, то можете змусити себе їсти більше, ніж потрібно. Так що наступного разу, коли захочете перекусити, спробуйте налаштуватися на їжу та вимкнути улюблену телепередачу. Це, до речі, стосується будь-якого прийому їжі.

Раніше "Коментарі" називали продукти, які прискорюють схуднення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

sexx

3 грудня 2020, 12:16

CEKC Знaкoмствa - здеcь все девки дaют в пoпу и бepут в pот, бeз дeнeг и oтношeний, все бeсплатнo и анoнимнo! Зaxоди и выбeрай дeвку ----- http://bit.do/resoo


Новини