Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять важливих продуктів, які допоможуть нормалізувати вагу
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять важливих продуктів, які допоможуть нормалізувати вагу

Експерти назвали продукти, які потрібно додати у свій раціон, якщо ви хочете схуднути та контролювати свою вагу

30 квітня 2021, 10:40
Поділіться публікацією:

Якщо ви хочете позбутися від зайвих кілограмів, тоді необхідно переглянути свій раціон і включити в нього корисні продукти, які покращують травлення і допомагають нормалізувати вагу. Що це за продукти?

П'ять важливих продуктів, які допоможуть нормалізувати вагу

Які продукти сприяють нормалізації ваги (фото з відкритих джерел)

Горіхи

Збагачуйте свій раціон горіхами, тому що в їх складі багато "хороших" жирів, білків і вуглеводів, а також вони багаті на вітаміни та різні речовини. Віддайте перевагу волоському горіху, мигдалю, фундуку і фісташками — вони добре насичують і при правильному дозуванні допомагають худнути.

Перець чилі

Дослідники з'ясували, що в перці чилі міститься капсаїцин — речовина, яка знижує апетит і сприяє більш активному окисленню жирів — процесу, в ході якого жири розщеплюються на жирні кислоти, а потім перетворюються в енергію.

Оливкова олія

У складі оливкової олії є олеїнова кислота, яка належить до групи омега-9 жирних кислот і сприяє більш активному спалюванню жиру, підвищуючи виразність роботи генів, що відповідають за окислення жирів.

Зелений чай

Багатьом відомі корисні властивості зеленого чаю, зокрема те, що він допомагає боротися із зайвими кілограмами. Дослідження показали, що 4 чашки напою в день сприяють значному зменшенню маси тіла та об'єму талії.

Оцет

Оцет не тільки робить смак салатів яскравіше, але ще і допомагає схуднути. Група італійських та шведських вчених довела, що оцтова кислота знижує глікемічний індекс продуктів з високим вмістом вуглеводів і, відповідно, рівень цукру в крові.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що метаболізм — це обмін речовин, який протікає в організмі під впливом різних біохімічних процесів. Для його прискорення експерти радять додати в раціон певні продукти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини