Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять ранкових напоїв, які поліпшують травлення
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять ранкових напоїв, які поліпшують травлення

Ці напої покращують роботу кишківника

25 листопада 2020, 11:00
Поділіться публікацією:

Щоб протягом дня відчувати себе добре, експерти радять починати ранок з продуктів і напоїв, які покращують роботу травної системи. Що входить в цей список?

П'ять ранкових напоїв, які поліпшують травлення

фото з відкритих джерел

Сік з паростків пшениці

У складі цього напою є безліч корисних речовин: амінокислоти, магній, кальцій, фосфор, клітковина, вітаміни А і С, які в цілому позитивно діють на роботу всього організму. Сік з паростків пшениці допомагає розщеплювати їжу, виводить з організму шлаки та токсини, знімає симптоми різних розладів (при здутті живота і запорах).

Чай з фенхелю

Цей напій має цілу низку корисних властивостей: стимулює відтік жовчі, покращує кровотік в травному тракті й допомагає нормалізувати обмінні процеси в організмі.

Лимонна вода

Дієтологи давно говорять, що свій день потрібно починати зі склянки теплої води з лимоном, тому що вона запускає обмін речовин, покращує самопочуття, захищає кишківник від різних запалень. А вітамін С, який входить до складу цитрусових, зміцнює імунну систему.

Напій з алое вера

Ще один напій, який допомагає полегшити симптоми подразненого кишківника, тим самим зменшуючи дискомфорт в животі. У його складі є поліфеноли, які захищають організм від багатьох захворювань, а також він має протизапальні ферменти.

Комбуча

Цей напій з чайного гриба стає все більш популярним, тому що покращує обмін речовин і є джерелом пробіотиків А вони своєю чергою, збагачують кишківник корисними бактеріями та сприяють хорошому травленню.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які напої можуть придушити коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини