Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять особливих продуктів, які зберігають жіночу красу
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять особливих продуктів, які зберігають жіночу красу

Дієтологи розповіли, які продукти варто додати до жіночого раціону, щоб зберегти красу та молодість

28 жовтня 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

Якщо хочете покращити зовнішній вигляд та налагодити роботу внутрішніх процесів, експерти рекомендують жінкам додати до раціону наступні продукти:

П'ять особливих продуктів, які зберігають жіночу красу

Як зберегти жіночу красу / Фото: goodfon

Авокадо

Збагатіть раціон екзотичним плодом, тому що у його складі вітаміни А, С, В, а також калій, магній, фосфор, марганець, які позитивно впливають на роботу всього організму. Вживання авокадо добре позначиться на стані вашої шкіри та волосся.

Квашена капуста

Ще один продукт, який необхідний жінкам, щоб омолодити шкіру, покращить стан нігтів та волосся. Також квашена капуста здатна позбавити передменструального синдрому і зняти симптоматику клімактеричного періоду.

Ківі

У фрукті міститься багато вітаміну С, а також бета-каротин, які здатні підтримати пружність шкіри й регулярно стимулювати в ній вироблення колагену.

Волоський горіх

Регулярне вживання волоських горіхів позитивно позначається на зовнішньому вигляді нігтів та волосся. Шкірні покриви стають пружними, гладкими, шовковистими. Продукт уповільнить процес старіння шкіри та зволожить її.

Устриці

Частий прийом морепродукту покращує гормональний фон жінки, який позначається на жіночому здоров'ї та загальному самопочутті. А ще устриці допомагають зміцнити нігті й надають волоссю блиску та шовковистості.

Нагадаємо, що у жінок після 40 років в організмі відбуваються гормональні зміни, які можуть впливати на самопочуття та стан шкіри. Якщо хочете зберегти молодість та здоров'я, додайте до раціону наступні вітаміни та корисні речовини.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у сучасному світі є безліч факторів, які провокують стрес та нервову напругу. Але перебувати у такому стані довгий час не можна, інакше можна серйозно зашкодити своєму здоров'ю. Які жіночі захворювання може загострити стрес?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини