Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Ніяких дієт і переїдання: як змінити своє ставлення до їжі
commentss НОВИНИ Всі новини

Ніяких дієт і переїдання: як змінити своє ставлення до їжі

Неправильні харчові звички - це поширена проблема

29 січня 2021, 19:33 comments1021
Поділіться публікацією:

Змінити своє ставлення до їжі досить просто, якщо знати про декілька маленьких секретів. Фітнес-тренер Юлія Богдан розповіла, як можна швидко і легко це зробити, щоб наш організм отримував максимум користі.

Ніяких дієт і переїдання: як змінити своє ставлення до їжі

Як змінити своє ставлення до їжі. Фото: Pexels

"Ми думаємо про їжу, боїмося її, наповнюємо їжею весь свій вільний час і одночасно боремося з нею і хочемо строгих обмежень. Мені здається, все набагато простіше", — сказала фахівець.

Повноцінне харчування

80 відсотків всього раціону має становити здорова їжа. Також в меню повинно бути багато фруктів і овочів, а ще важливо пам'ятати про правильний баланс жирів, білків і вуглеводів.

Не заїдати стрес

Більшість з нас люблять побалувати себе чимось смачненьким, коли щось пішло не так. Або, наприклад, просто настрій поганий. Однак так робити вкрай небажано, краще направити свою енергію в абсолютно інше русло. Наприклад, зайнятися йогою.

Не карати себе за бажання

Картати себе за з'їдений шматок піци — це погана ідея. Тому що в подальшому це може призвести до ще більших зривів в харчуванні.

Прогулянки на свіжому повітрі і хобі

Піші прогулянки і улюблене заняття допоможуть вам краще себе почувати і не витрачати час на марні перекуси. Коли людина сконцентрована на чомусь — вона менше думає про їжу.

Як повідомляло видання "Коментарі", фрукт, який уповільнює процес старіння. Уповільнити процес старіння допоможе гранатовий сік, адже він не тільки смачний, але ще і корисний. В тому числі, він може знизити ризик розвитку захворювань серця і онкологічних хвороб. Таку заяву зробили експерти з наукової лабораторії Amazentis and the Laboratory of Integrative Systems Physiology.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини