Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Не тільки устриці: 5 продуктів, які розбудять пристрасть
commentss НОВИНИ Всі новини

Не тільки устриці: 5 продуктів, які розбудять пристрасть

Ці продукти можуть посилити пристрасть і потяг

15 лютого 2021, 19:35
Поділіться публікацією:

Говорячи про продукти-афродизіаки більшості людей відразу в голову приходять устриці. Але посилити сексуальний потяг можна не тільки за допомогою цього делікатесу. Виявляється, збудливими властивостями володіють самі звичайні продукти, які можна знайти на будь-якій кухні. Що ж входить в цей список?

Не тільки устриці: 5 продуктів, які розбудять пристрасть

які продукти підсилюють лібідо / фото: depositphotos.com

Мед

Цей продукт здатний не тільки зміцнити імунітет, але і посилити сексуальний потяг. Виявляється, що бор, який входить до складу меду, підвищує в організмі рівень тестостерону, а цей гормон відповідає за лібідо як чоловіків, так і жінок.

Базилік

Його дуже часто використовують в кулінарії й вважають символом любові. У базиліці міститься багато вітамінів, мінералів і корисних речовин, які позитивно впливають на нервову систему і чоловіче здоров'я.

Гранат

Його називають плодом любові та пристрасті. Згідно з легендою, перше гранатове дерево посадила богиня кохання Афродіта і від неї плоди цього дерева отримали здатність впливати на плідність. Ще доведено, що гранат багатий на антиоксидантні речовини, які покращують роботу кровотворної системи, а це в свою чергу підвищує сексуальне бажання.

Аніс

Популярна приправа, яка надає стравам збудливий смак і аромат. Виявляється, що в насінні анісу є велика кількість речовин, які стимулюють вироблення гормону естрогену в організмі.

Мускатний горіх

Вчені, провівши досліди на лабораторних гризунах, підтвердили, що мускатний горіх також має збуджуючі властивості. Тварини, які вживають горіх, злучалися у 2 рази активніше, ніж ті, які утримувалися від продукту. Але варто бути обережніше, адже у великих дозах мускатний горіх несприятливо впливає на психічний стан.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти допоможуть сказати "ні" втоми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини