Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо п'ять найкращих антивікових продуктів
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо п'ять найкращих антивікових продуктів

Кожен з цих продуктів допоможе вам зберегти здоров'я і молодість вашої шкіри

21 січня 2021, 09:59
Поділіться публікацією:

Наше харчування повністю відбивається на стані шкіри. Для того, щоб вона стала сяючою і красивою, потрібно додавати у свій раціон продукти, багаті на антиоксиданти, корисні жири, воду і необхідні поживні речовини.

Названо п'ять найкращих антивікових продуктів

Антивікові продукти - фото: з відкритих джерел

Якщо бажаєте зберегти шкіру в ідеальному стані, варто пам'ятати, що лосьйони, креми, маски і сироватки можуть допомогти лише зовні, а внутрішньо організм потрібно насичувати корисною їжею. Ми розповімо вам про п'ять найкращих антивікових продуктів.

1. Червоний болгарський перець.

Червоний болгарський перець багатий на антиоксиданти, які борються зі старінням. На додаток до високого вмісту вітаміну С, який корисний для вироблення колагену, червоний солодкий перець містить потужні антиоксиданти, звані каротиноїдами.

Вони мають безліч протизапальних властивостей і можуть допомогти захистити шкіру від пошкодження сонцем і токсинів.

2. папайя

Цей чудовий продукт багатий безліччю антиоксидантів, вітамінів і мінералів, які можуть допомогти поліпшити еластичність шкіри і мінімізувати появу зморшок. До них відносяться: вітаміни A, C, K і E, кальцій, калій, магній, фосфор, вітаміни групи B. Всі вони допомагають відтермінувати появу ознак старіння.

3. чорниця

Чорниця багата вітамінами А і С, а також антоціаном, який перешкоджає старінню. Це те, що надає чорниці глибокого  красивого синього кольору. Ці потужні антиоксиданти можуть допомогти захистити шкіру від пошкоджень через сонце, стрес і забруднення, пом'якшуючи запальну реакцію і запобігаючи втрату колагену.

4. Броколі

Броколі — це протизапальний засіб проти старіння, в якому є: вітаміни С і К, безліч антиоксидантів, фолієва кислота, лютеїн, кальцій. Для вироблення колагену організму необхідний вітамін С, який якраз міститься в цьому овочі.

5. Шпинат

Шпинат містить антиоксиданти, які допомагають насичувати та заповнювати киснем все тіло. У ньому містяться: вітаміни A, C, E і K, магній, залізо, люте і н. Ця рослина з високим вмістом вітаміну С підсилює вироблення колагену, роблячи шкіру пружною і гладенькою.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про продукти, які покращують стан зубів, а також про те, що станеться, якщо їсти зелений перець чилі кожен день.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини