Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо найкорисніший фрукт для чоловічого здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найкорисніший фрукт для чоловічого здоров'я

Експерти розповіли, який фрукт необхідно додати до чоловічого раціону, щоб запобігти серйозним захворюванням.

12 листопада 2021, 12:45
Поділіться публікацією:

Вчені в ході досліджень довели, що чоловікам необхідно збагачувати свій раціон гранатом і його соком, тому що вони мають цілу низку корисних речовин. Що ж особливого у цьому фрукті?

Названо найкорисніший фрукт для чоловічого здоров'я

Який фрукт корисний для чоловічого здоров'я / Фото: pixabay.com

Дослідники провели експеримент, результати якого показали, що щоденне вживання натурального гранатового соку знижує на 30% ризик появи бляшок холестерину, а також напій в середньому на 9% знижує тиск. Тобто, вітаміни та речовини, які містяться в гранаті, запобігають захворюванням серцево-судинної системи.

Каліфорнійські вчені Лей Ванг, Андре Алкон та Джефрі Хоу відзначили, що у складі фрукту є потужні антиоксиданти, які можуть залишити клітини раку простати від метастазування і, можливо, навіть убити їх.

Крім цього, за даними американських експертів, гранатовий сік підвищує рівень тестостерону, допомагаючи чоловікам зберігати силу та фізичну форму.

А ще гранат багатий на еллагаву кислоту, яка знижує в організмі рівень резистину — гормону, який відповідає за вироблення інсуліну. Таким чином, фрукт може бути корисним як профілактичний захід для чоловіків, схильних до підвищення цукру крові.

Нагадаємо, що чоловіки значно більш ніж жінки, схильні до вживання шкідливої їжі. Як результат — уже до тридцяти років чоловіки опиняються не в найкращій формі. Щоб ви могли контролювати своє харчування, ми розповімо вам, які продукти можуть найбільше зашкодити чоловічому здоров'ю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчений Янь Чжен разом із командою провів дослідження та визначив дієту, яка здатна збільшити тривалість життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини