Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо найбільш гострий соус в світі, що викликає параліч
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найбільш гострий соус в світі, що викликає параліч

За техніки безпеки соус готується в протигазі і спеціальних щільних рукавичках

13 січня 2021, 03:55 comments1395
Поділіться публікацією:

Творець пекельного соусу, як називають його клієнти, Мухаммед Карим. Гарантований ефект від соусу — опік слизової і порожнини рота. До речі, назва соусу перекладається як "атомний стусан під зад". За техніки безпеки соус готується в протигазі і спеціальних щільних рукавичках з найгостріших перців в світі, включаючи перець "скорпіон", "Тринідаду" і "каролина Ріпер". Також туди, додається екстракт чилі і чистий капсаїцин — речовина, яка відповідає за пекучість в червоному перці. Соус отримав 12 000 000 одиниць за шкалою Сковілла.

Названо найбільш гострий соус в світі, що викликає параліч

Острый перец. Фото: osouce.ru

Для порівняння, запашний перець має 500 одиниць. Перш ніж спробувати соус, потрібно підписати відмову про відсутність претензій до ресторану за можливі наслідки, однак екстремали з'їжджаються з усього світу, щоб випробувати себе на міцність.

Нагадаємо, в ході дослідження експерти визначили зв'язок між вживанням червоного перцю і зниженням смертності. Результати дослідження говорять про те, що у любителів гострого перцю знижується ризик захворювань серцево-судинної системи, а також захворювання на рак. У порівнянні з тими, хто рідко, або ніколи не їв перець чилі, у любителів гострого перцю спостерігалося відносне зниження смертності на 25%.

Щоб оцінити вплив перцю чилі на організм людини, американські фахівці перевірили понад чотири тисячі досліджень з п'яти провідних світових баз даних про здоров'я. В результаті цього, вчені змогли отримати записи про здоров'я і харчування понад 570 тисяч осіб з різних країн. Вчені стверджують, що гострий перець має протизапальну дію, а також може регулювати рівень глюкози в крові.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: osouce.ru
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини