Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названа олія, яка ефективно позбавляє від болю в суглобах
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа олія, яка ефективно позбавляє від болю в суглобах

Експерти розповіли, що від болю в суглобах і артриту ефективно допомагає кульбабова олія

27 квітня 2021, 15:55
Поділіться публікацією:

Навесні, в пору цвітіння кульбаб, можна приготувати з цієї рослини олію, яка має дивовижні лікувальні властивості. Експерти кажуть, що вона допомагає позбутися від артриту і болю в суглобах.

Названа олія, яка ефективно позбавляє від болю в суглобах

Як позбутися від болю в суглобах (фото з відкритих джерел)

Кульбабова олія багата на амінокислоти, флавоноїди, дубильні речовини та макроелементи, зокрема залізо, фосфор, кальцій, марганець та інші. Його часто застосовують у боротьбі із застудними захворюваннями, депресивними розладами та патологіями органів травлення. Олія з кульбаб добре допомагає при виникненні головному болю, спазмах, болях у суглобах, артриті, шлункових кольках. При правильному зберіганні продукт не зіпсується протягом року.

Готувати олію в домашніх умовах нескладно. Вам буде потрібно 100 г сухих квіток і 400 мл рослинної олії холодного віджиму. Квітки потрібно перед цим добре просушити (близько 24 годин), щоб у них не залишилося вологи. Потім подрібніть коріння кульбаб, залийте їх олією і приберіть у темне місце. Нехай настоюється 2 тижні. Перед використанням масляний розчин потрібно процідити. Для зручності використання бажано зберігати олію кульбаби у пляшечках невеликого обсягу.

Нагадаємо, що варикозне розширення вен є досить поширеною проблемою, причому не лише серед людей похилого віку. Щоб полегшити симптоми та зупинити розвиток захворювання на початкових стадіях, експерти радять використовувати оливкову олію. Як вона працює?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що людям із гіпертонією експерти рекомендують додати в раціон гарбузову олію, яка має низку корисних властивостей, в тому числі знижує тиск.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини