Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо безпечну для організму дозу пива в день
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо безпечну для організму дозу пива в день

Лікар-дієтолог Олена Соломатина розповіла, скільки пива можна випити за день без шкоди для здоров'я

21 грудня 2021, 10:55
Поділіться публікацією:

Пиво – популярний алкогольний напій, але у помірних дозах він може позитивно впливати на стан здоров'я. Лікар-дієтолог Олена Соломатина розповіла, скільки в день можна вживати хмільного напою.

Названо безпечну для організму дозу пива в день

Пиво (фото з відкритих джерел)

Фахівець зазначила, що у складі пива є вітаміни В1 та В2, селен, які важливі для підтримки імунітету та нервової системи, а також вітамін РР, тобто нікотинова кислота, яка покращує роботу серця.

За словами Олени Соломатіної, пиво, виготовлене з натуральних продуктів, прискорює метаболізм, знижує стрес та депресію, а також позитивно діє на шлунково-кишковий тракт. Але зловживати напоєм не варто. Допустима добова норма пива на день не повинна перевищувати 300 мілілітрів.

Щобільше, пиво не рекомендується вживати на голодний шлунок, оскільки це може спровокувати напади та спазми у шлунку.

Говорячи про безалкогольне та слаобоалкогольне пиво, експерт зазначила, що воно має такий самий негативний вплив на організм, як і алкогольне, якщо його вживати у великій кількості.

Нагадаємо, що пиво та чипси — чудова комбінація, яка, як виявилося, може придбати нову корисну функцію та допомогти у боротьбі зі зміною клімату. Але як?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дієтолог Олена Соломатина розповіла, що найшкідливішою закускою до пива є чипси, тому що в їхньому складі багато трансжирів, солі, крохмалю, цукру та різних штучних добавок, які дуже шкодять організму.

Читайте також, що церква Гілеад у Чикаго оригінально та несподівано підійшла до новорічних подарунків. Пастор закладу Вінс Амлін замість різдвяних вінків подарував парафіянам упаковування з пивом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини