Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо продукт, який допоможе прожити до 100 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо продукт, який допоможе прожити до 100 років

Відомий дослідник Ден Бюттнер розповів, який продукт може стати "ключом до довголіття"

13 травня 2022, 00:35
Поділіться публікацією:

Правильне харчування здатне помітно збільшити тривалість життя, тому експерти рекомендують переглянути свій раціон і збагатити його корисними продуктами. Відомий дослідник Ден Бюттнер, який займається вивченням "блакитних зон", де живуть довгожителі, назвав продукт, здатний продовжити життя до 100 років.

Названо продукт, який допоможе прожити до 100 років

Як продовжити життя до 100 років (фото з відкритих джерел)

Мандрівник розповів, що побував у Кароліні, де вирощують один із найкорисніших сортів рису у світі — каролінський золотий рис і наголосив, що люди вважають його "ключем до довголіття".

Ден Бюттнер зазначив, що цей рис – продукт народу Гулла Гічі, це унікальна американська культура. Він відрізняється від азіатського сорту, у нього золотистий відтінок та горіховий смак.

Цей продукт багатий на різні вітаміни та мікроелементи, зокрема вітамін А, який покращує роботу зорової системи та допомагає запобігти таким захворюванням, як катаракта та глаукома у старечому віці.

Також золотий рис допомагає зміцнити імунітет, посилюючи захист від бактеріальних та вірусних захворювань. Інша користь продукту для здоров'я полягає у зменшенні виникнення шлунково-кишкових розладів, які зазвичай призводять до діареї та нетравлення шлунка. У зв'язку з цим травний метаболізм не функціонує нормально. Якщо ви почнете вживати золотий рис, він допоможе вам полегшити процеси травлення.

Крім цього, вживання такого рису допомагає покращити стан серцево-судинної системи. А антиоксиданти, які входять до його складу, допомагають уповільнити старіння.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 101-річний чоловік назвав секрети довголіття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини