Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо ідеальний продукт для поліпшення травлення
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо ідеальний продукт для поліпшення травлення

Лікар-дієтолог Олена Кален перерахувала властивості авокадо і розповіла, чому він відмінно підходить для нормалізації травлення

1 липня 2021, 13:05
Поділіться публікацією:

Травна система одна з найважливіших, але одночасно вразливих структур внутрішніх органів. Щоб вона добре працювала, її потрібно правильно підтримувати, а допоможе в цьому один звичайний продукт.

Названо ідеальний продукт для поліпшення травлення

як поліпшити травлення (фото з відкритих джерел)

Лікар-дієтолог Олена Кален розповіла, що свій раціон необхідно збагачувати авокадо, тому що в цьому екзотичному плоді міститься багато вітамінів, корисних речовин, антиоксидантів та інших з'єднань, які підтримують стан всього організму. Особливо цей продукт корисний для травлення, тому що багатий на клітковину — складний вуглевод, який відповідає за нормальну роботу шлунка і кишківника, прискорення обмінних процесів, а також підтримки гормонального фону.

Крім цього, в авокадо багато калію, більше ніж, наприклад, в бананах. А цей мікроелемент необхідний для поліпшення роботи серцево-судинної системи та зміцнення імунітету.

Ще одна цінність авокадо полягає в тому, що він багатий на поліненасичені жирні кислоти, які здатні нормалізувати в крові рівень холестерину. І попри калорійність, плід рекомендується вживати під час дієти та людям, у яких діагностовано цукровий діабет. Це пов'язано з тим, що в ньому відсутні шкідливі жири та цукру.

Нагадаємо, що лікар-дієтолог Ольга Бурлакова радить періодично збагачувати свій раціон редькою і хріном, тому що ці продукти покращують травлення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, щоб протягом дня відчувати себе добре, експерти радять починати ранок з продуктів та напоїв, які покращують роботу травної системи. Що входить в цей список, дізнайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини