Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо п'ять продуктів, які спалюють жир
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо п'ять продуктів, які спалюють жир

Ці продукти багаті на вітаміни і корисні речовини

24 березня 2021, 09:45
Поділіться публікацією:

Якщо хочете позбутися від зайвої ваги, тоді переглянете свій раціон і додайте в нього продукти, які спалюють жир. Це не означає, що вони допоможуть вам скинути по кілька кілограм в день — але прискорити метаболізм все ж можуть. Що це за продукти?

Названо п'ять продуктів, які спалюють жир

Які продукти допомагають швидше схуднути / фото: DepositPhotos

Кориця

Ця спеція є сильним антиоксидантом, який зміцнює організм і допомагає очистити його від шлаків і токсинів, стабілізуючи в крові рівень цукру. Більш того, кориця багата на вітаміни та мінерали, які потрібні для поліпшення травлення. Додавайте корицю в смузі, каші, напої.

Грейпфрут

Цей оранжево-червоний плід спалює калорії та прискорює обмін речовин. При чому, експерти кажуть, що вживати грейпфрут потрібно з гіркими перетинками — саме в них містяться найпотрібніші для спалювання жиру речовини.

Ананас

Цей смачний фрукт також входить в список продуктів, які допомагають спалювати жир. Ананас прискорює метаболізм, нормалізується травлення і збагачує організм різними вітамінними. Найкраще вживати свіжовичавлений ананасовий сік.

Селера

У селері міститься клітковина, яка зберігає на тривалий час почуття ситості, тому з цим продуктом можна уникнути переїдання. Ще селера допомагає нормалізувати роботу кишківника.

Вода

Навряд чи дієта буде ефективна, якщо ви не будете підтримувати водний баланс організму. Вода очищає організм від шлаків і токсинів, прискорює метаболізм і допомагає спалювати жир, прискорюючи процес схуднення.

Нагадаємо, які корисні продукти, які заважають схуднути.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що лікар-геронтолог Юрій Конєв назвав вік, після якого можна худнути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

25 березня 2021, 10:00

Натуральные сжигатели жира! Качество GMP За месяц -10 см в талии! Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини