Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Найогидніші алкогольні напої: що не кожен наважиться спробувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Найогидніші алкогольні напої: що не кожен наважиться спробувати

Які алкогольні напої називають найогиднішими

сьогодні, 06:07
Поділіться публікацією:

Алкогольні напої можуть бути різноманітними та цікавими, але деякі з них настільки незвичайні та огидні, що не кожен наважиться їх спробувати. Портал “Коментарі” розповідає про найогидніші алкогольні напої, які викликають відразу навіть у найсміливіших дегустаторів.

Найогидніші алкогольні напої: що не кожен наважиться спробувати

Ілюстративне фото

Малорт (Malört)

Малорт — це гіркий лікер на основі полину, який був створений у 1930-х роках шведським іммігрантом Карлом Єпсоном у Чикаго. Цей напій відомий своїм різким смаком та довгим гірким післясмаком. Малорт, що в перекладі зі шведської означає "полин", був створений на основі шведського напою beskbrännvin, який часто настоюється на полині. Хоча цей напій має своїх шанувальників, більшість людей вважають його смак занадто гірким і неприємним.

Вино з мишей (Baby Mouse Wine)

Цей напій популярний у Китаї та Кореї та вважається лікувальним засобом. Вино виготовляється шляхом занурення живих дводенних мишей у пляшку рисового вина, де вони ферментуються приблизно рік. Вважається, що цей напій має лікувальні властивості, зокрема допомагає при астмі. Однак смак цього вина порівнюють з бензином, і після його вживання мишей також їдять, що робить цей напій одним з найогидніших у світі.

Чича (Chicha)

Чича — це традиційне пиво з кукурудзи, яке виготовляється в Південній Америці. Процес приготування включає жування кукурудзи для її змочування та подрібнення, після чого її випльовують і залишають для ферментації. Слина перетворює кукурудзяний крохмаль на ферментовані цукри. Хоча сучасні методи дозволяють обійтися без жування, традиційний спосіб приготування чичи може викликати відразу у багатьох людей.

Вино з жовчі змії (Snake Bile Wine)

Цей напій популярний у країнах Далекого Сходу і вважається лікувальним. Вино виготовляється шляхом змішування жовчі змії з рисовим вином. Вважається, що цей напій має лікувальні властивості, але його смак є дуже специфічним і не кожен наважиться його спробувати.

Семенний стаут (Stag Semen Stout)

Цей незвичайний напій був створений власником пабу в Новій Зеландії Стівом Драммондом. Стаут містить оленяче сім'я, що додає напою кремовості. Хоча деякі відважні дегустатори описують його смак як "кремовий", більшість людей вважають цей напій огидним.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв про найогидніші страви




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини