Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Найкорисніша їжа для вечері
commentss НОВИНИ Всі новини

Найкорисніша їжа для вечері

Названі найкорисніші продукти, які потрібно вживати на вечерю, щоб отримувати все необхідне для організму

15 грудня 2020, 17:56 comments3704
Поділіться публікацією:

Автор запатентованої методики корекції харчової поведінки та зниження ваги, член Інституту функціональної медицини (IFM, США) Михайло Гаврилов розповів, які продукти корисно їсти на вечерю.

Найкорисніша їжа для вечері

ФОТО: З відкритих джерел

- Гречка

У гречці міститься велика кількість мікроелементів. Плюс до всього, ця каша є низькокалорійною, тому її сміливо можуть їсти на вечерю ті, хто на дієті. Однак у великій кількості на вечерю гречку не бажано вживати, досить буде декількох ложок.

- Морська риба

Риба відмінно підходить для вечері, бо вона швидко перетравлюється, всього протягом 3 годин. Морська риба багата мікроелементами, які необхідні для синтезу білків.

- Зелені овочі

Низькокалорійними овочами є огірок, листя салату, перець, проростки — всі ці продукти можна сміливо вживати на вечерю, наприклад, разом з кашею. Зелені овочі цьому містять корисну клітковину і водорозчинні вітаміни. Для вечері буде досить 250 г зеленого салату.

- Яйця

Яйця також є корисною для вечері їжею. У зв'язку з тим, що білок збалансований за амінокислотним складом, людський організм може отримати все необхідне для синтезу гормонів. Варто пам'ятати, що ввечері краще не їсти жовток, а залишити його на ранок.

- Сочевиця

Сочевиця вважається ідеальним продуктом для вечері. У цій каші містяться і білки та вуглеводи. На вечерю краще готувати чорну сочевицю.

- Сир

На вечерю сир краще не їсти в сирому вигляді, а зробити з нього сирники або запіканку. Використовувати краще сир 5% жирності. Після вживання сиру за вечерею, можна насититися мінімум на 4 години.

- Зелені яблука

Яблука для вечері краще запекти. Це потрібно для того, щоб вони краще засвоїлись в організмі. Величезна користь кислих яблук на вечерю полягає у тому, що перш за все в них є пектин, який є їжею для корисних бактерій.

- Гарбузове насіння

В першу чергу гарбузове насіння є відмінним джерелом омега-3 поліненасичених жирних кислот, які необхідні для синтезу клітин шкіри. Ними можна присипати салат або ж з'їсти з м'ясом або стравами із сиру.

Михайло Гаврилов додав, що вечеря повинен обов'язково бути присутнім в раціоні щодня у кожної людини. Навіть той, хто сидить на дієті та не хоче їсти після 6, все одно може дозволити собі деякі продукти, які ніяк не зашкодять фігурі.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, який продукт викликає звикання сильніше, ніж кокаїн.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини