Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Нарколог назвав найнебезпечніший алкогольний напій
commentss НОВИНИ Всі новини

Нарколог назвав найнебезпечніший алкогольний напій

У цьому напої багато барвників і смакових добавок

1 квітня 2021, 12:50
Поділіться публікацією:

Всі знають про те, що алкогольні напої у великій кількості дуже сильно шкодять організму, але не у всіх людей виходить повністю відмовитися від вживання спиртного. Однак, психіатр-нарколог Дмитро Кубарєв рекомендується відмовитися хоча б від одного, який, на його думку, вважається найшкідливішим.

Нарколог назвав найнебезпечніший алкогольний напій

Названо найнебезпечніший алкогольний напій (фото з відкритих джерел)

Фахівець відзначив, що найнебезпечнішими для здоров'я є коктейлі, тому що в їх складі різні види алкоголю, багато смакових добавок і барвників. Алкогольні коктейлі роблять здебільшого на основі міцних видів алкогольних напоїв (джина, віскі або рому), останнім часом набирають популярність коктейлі на базі горілки та текіли. Якщо ними зловживати, то вранці буде боліти не тільки голова, а й весь організм.

Також нарколог розповів про пиво. За його словами, воно також завдає шкоди здоров'ю, тому що на більшості підприємств його виробляють з концентрату.

А ось найбезпечнішими, на думку експерта, є напої, які отримують шляхом природного бродіння виноградних соків. Міцність вин може варіюватися від 9 до 14 оборотів, і їх вживання не викликає вираженої агресії з боку організму.

Нагадаємо, що психіатр-нарколог Олексій Казанцев поділився способом, який допомагає знизити шкоду від вживання алкогольних напоїв. І насамперед по словах спеціаліста, необхідно підтримувати водний баланс в організмі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що деякими напоями не можна зловживати, тому що вони впливають на рівень цукру в крові й можуть викликати проблеми зі здоров'ям. Лікарі назвали кілька видів алкоголю, здатних знизити його до небезпечного рівня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини