Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Можна їсти щодня: названо продукт, який перешкоджає набору ваги
commentss НОВИНИ Всі новини

Можна їсти щодня: названо продукт, який перешкоджає набору ваги

Фахівцями названо продукт, який можна вживати щодня і не турбуватися про набір ваги.

8 грудня 2022, 00:40 comments1198
Поділіться публікацією:

Вчені, під час тривалих досліджень, у яких приймали участь відразу кілька тестових груп, встановили, що саме горіхи здатні допомогти людині підтримувати нормальну вагу тіла.

Можна їсти щодня: названо продукт, який перешкоджає набору ваги

Стройність/ Фото з відкритих джерел

Крім цього було доведено, що щоденне вживання різних горіхів покращує стан серцево-судинної системи, приводить судини в тонус і допомагає позбутися тахікардії.

Дані дослідження проводили фахівці з Американської кардіологічної асоціації, яка є некомерційною організацією США. Вона спонсорує медичні дослідження в галузі кардіології, освітні проекти про здоровий спосіб життя та сприяє належній медичній допомозі з метою зниження інвалідності та смертності, спричинених кардіологічними хворобами.

Так, було встановлено, що регулярне вживання горіхів дійсно перешкоджає набору ваги і покращує стан серцево-судинної системи.

Проаналізувавши сотні анкет вчені дійшли висновку, що 30 грам горіхів на день допоможуть у боротьбі з ожирінням. Крім цього, було встановлено, що вживання такої кількості будь-яких горіхів замість аналогічної порції картоплі фрі/чіпсів, м'яса чи десертів сприятиме меншому набору ваги.

Зазначається, що часто люди вбачають в горіхах джерело жирів та велику кількість калорій. Саме тому багато хто уникає використовувати їх як перекус, що в корені не правильно. Насправді саме цей продукт здатний привести до покращення здоров'я та стабілізації ваги.

Раніше "Коментарі" писали: Смачна профілактика тромбів: 8 продуктів, що розріджують кров. Фахівці рекомендують регулярно здавати аналіз крові, щоб контролювати її "якість", тому що надмірно густа кров здатна призвести до розвитку серйозних захворювань.

Читайте також: Як правильно користуватися грілкою і куди не можна її прикладати: інструкція. З настанням зимових холодів багато хто з нас починає задумуватися про альтернативні способи обігріву не тільки житла, а й спального місця. Грелка — це чудовий помічник у цій справі!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини