Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Кулінарні експерти перерахували несподівані продукти, які будуть популярними у 2022 році й допоможуть розбавити звичне нам меню. Що увійшло до списку?
Що будемо їсти у 2022 році (фото з відкритих джерел)
Гібіскус
Так, тепер квітка гібіскуса офіційно має право прикрашати не лише ваш екстер'єр, а й доповнювати гастрономічну різноманітність продуктів. Його солодкий і терпкий смак, виявляється, чудово поєднується з ігристими та газованими напоями – від легких алкогольних коктейлів до ароматизованої води та сидру.
Юзу
Затребуваними стають і фішки азійської кухні. Наприклад, експерти прогнозують найближчим часом інтерес європейців до цитруса юзу, що в основному культивується в Японії, Кореї та Китаї. Цей фрукт має свіжий та тонізуючий смак – щось середнє між лаймом, лимоном та грейпфрутом.
Картопляне молоко
Рослинне молоко виходить на новий рівень – ви не повірите, але тепер передові інфлюенсери пропагуватимуть у своїх інстаграмах не мигдальний чи соєвий напій, а картопляне молоко.
Морінга
Ви могли не чути про цей суперфуд тільки якщо вам пощастило, і ви не стикалися у своєму житті із розладами харчової поведінки. Тому що в деяких колах морингу наполегливо обговорюють протягом останніх 2-3 років як продукт, який ВООЗ включив до списку тих, хто допомагає боротися з недоїданням. Тому не дивно, що зараз моринг у вигляді пудрового порошку, який видобувається з листя індійського дерева, зустрічається в десертах, протеїнових батончиках, шоколаді й навіть зернових сумішах. Серед особливостей морингу – її потужний вітамінний заряд: вона містить у 7 разів більше вітаміну С, ніж в апельсині, та у 15 разів більше калію, ніж у банані.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які незвичайні поєднання продуктів допоможуть схуднути.
Новини