Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Лікарі розповіли, які жири продовжують життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарі розповіли, які жири продовжують життя

Допомагають жити довго і без хвороб

1 вересня 2020, 13:50
Поділіться публікацією:

Ну хто не хоче прожити щасливе і довге життя? Відповідь здається очевидною. Але щоб це саме життя було довгим, потрібно дбати про свій раціон харчування. Адже основа здорового способу життя — це правильна їжа. Не дивлячись на величезну кількість різних думок з цього приводу, раціон повинен містити достатню кількість правильних жирів. Про це пише видання ukrhealth.

Лікарі розповіли, які жири продовжують життя

Лікарі розповіли, які жири продовжують життя. Фото: unsplash.

Експерти з Американської кардіологічної асоціації виявили, що нестача в організмі деяких жирів, може призвести до підвищеного ризику серцево-судинних захворювань. Ризик збільшується на 8 відсотків.

У список "правильних" жирів варто включити поліненасичені та мононенасичені жирні кислоти. Вони містяться в таких продуктах: морська риба, овочі, горіхи та рослинні олії. Лікарі рекомендують вживати їх в необхідній кількості, замість насичених жирів і трансжирів.

Шкідливі жири містяться в не менш шкідливих продуктах. А саме: різна випічка, червоне м'ясо, сири, вершкове масло і фаст-фуд. Їх вживання фахівці радять скоротити до мінімуму.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, дієтолог розповіла, який суп найшкідливіший для організму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини