Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Лікар перерахувала кращі "продукти - антибіотики"
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікар перерахувала кращі "продукти - антибіотики"

Ці продукти допоможуть зміцнити організм

4 жовтня 2020, 08:35 comments1020
Поділіться публікацією:

Разом з осінню, як правило, приходить і сезон застуд, тому варто зміцнити свою імунну систему. Допомогти в цьому можуть звичайні харчові продукти, які мають цілу низку корисних властивостей. Іноді вони можуть виявитися навіть ефективніше ліків. Про це повідомляє видання Sabah.

Лікар перерахувала кращі "продукти - антибіотики"

Експерт з харчування і дієтолог Шейді Сила Білгі зазначила, що в осіннє меню варто додати такі продукти:

Броколі

Цей вид капусти багатий на вітаміни А, С, К, В, а також цинк, клітковину, фосфор та інші корисні елементи. Але особливу значимість броколі має завдяки сульфорафану — з'єднанню, яке має протираковий та антибактеріальний ефекти. Цей овоч зміцнює імунну систему, а також підвищує стійкість легких до захворювань, що особливо важливо в період коронавірусу.

Імбир

Один з чудових продуктів природи, який захищає від інфекцій верхніх дихальних шляхів, грипу та інших вірусних захворювань. Також імбир покращує травлення, знімаючи нудоту і шлункові болі, а ще сприяє нормалізації холестерину в крові.

Гранат

Це не просто фрукт, а справжня "вітамінно-мінеральна бомба". У складі граната багато вітаміну С, який ефективно зміцнює імунітет організму, а також антиоксиданти, які покращують роботу серцево-судинної системи.

Червоний перець

Цей овоч також багатий на вітамін С, В1, В2, а ще калій, магній, фосфор, кальцій, які допомагають підтримувати організм в тонусі. Крім знеболюючої та протизапальної дії, червоний перець знижує рівень холестерину, регулює кислотність шлунка та стимулює кровообіг.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти відновлять здоров'я після пневмонії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини