Головна Новини Здоров'я дієта і харчування 60 тисяч доларів за пляшку води. Найдорожча мінералка в світі
commentss НОВИНИ Всі новини

60 тисяч доларів за пляшку води. Найдорожча мінералка в світі

Сама вода являє собою суміш найчистішої джерельної води з Франції, з островів Фіджі, з додаванням води з льодовиків Ісландії

21 січня 2021, 19:45
Поділіться публікацією:

Здавалося б вода — один з найдешевших ресурсів на землі, яким користується людина. Але насправді, є такі умільці, які можуть продавати такий простий продукт, а й важливий як вода дуже дорого.

60 тисяч доларів за пляшку води. Найдорожча мінералка в світі

Найдорожча мінералка (фото з відкритих джерел)

Так, вода — один з найцінніших ресурсів на планеті і підприємці успішно використовують цю істину, продаючи 1,25 літрову пляшку води за 60 тисяч доларів.

Джерельна вода Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani названа в честь знаменитого італійського художника Амедео Модільяні. Крім імені, вплив художника вгадується і в дизайні пляшки — плавні форми місткості у вигляді монголоїдної особи покриті чистим золотом 25 карат. Для кожної пляшки винахідники дорогої води придумали спеціальний футляр, який вони представили з ексклюзивною шкіри. Ціна такої пляшки 60 тисяч доларів.

Сама вода являє собою суміш найчистішої джерельної води з Франції, з островів Фіджі, з додаванням води з льодовиків Ісландії.

Для людей, які вважають, що така пляшка води дуже дорого коштує, винахідники придумали більш дешевий варіант: Та ж пляшка, тільки покрита сріблом і коштує вона 114 тисяч гривень

Нагадаємо, т червона вода робить цілющий вплив на тіло людини, очищаючи шкіру і запобігаючи старінню. Це з'ясувалося в ході досліджень. Вплив її на організм має багато сторін: прискорення обмінних процесів, позбавлення від алергії, видалення токсинів і шлаків, зміцнення імунітету, поліпшення травлення, підвищення працездатності, активізація пам'яті, поліпшення сну, рішення судинних проблем.

При захворюваннях судин помічено позитивну дію талої води на поліпшення складу крові, нормалізацію роботи серця, зниження кількості холестерину, нейтралізацію неприємних відчуттів при варикозі. Сприятливий вплив має також тала вода при шкірних захворюваннях. Крім цього, вона допомагає в боротьбі організму зі старінням, активізуючи метаболізм. Нагадаємо, лікар Юлія Юсіпова розповіла, що харчові звички дуже впливають на внутрішні процеси нашого організму, особливо з віком.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://ecosoft.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Нікіта

22 січня 2021, 10:47

ФІДЖІ - ЦЕ ДЕРЖАВА, дідько! Чому ви відмовляєтеся називати країни Океанії "країнами"?!


Новини